Akik azt mondják, hogy "állapotot veszünk, nem kilométert", mennyire gondolják komolyan?
És mi van az autó gyártójával, meg a típushibáival?
Bár ha csak 10 ezer km-re veszel egy 30 ezret futott autót, akkor tökmindegy.
#1-es: legalább már találtam valakit itt a gyk-n, mert eddig mindig csak a fenti szlogen jött szembe ezen az oldalon :-)
#3-as: gyártó és típushibák figyelése szintén alap, arra külön nem tértem ki a kérdésben
#4-es: ezek szerint inkább megveszel egy 350e km-t megtett BMW adott esetben, mint egy 250e km-t futottat, mert "valószínűleg" vezérlést már cseréltek? Elhiszed a vevő által elmondottakat, vagy akár azt, ha számlákat is felmutat róla? Megbízol benne? Én inkább nem, akkor jobban járok, ha én csináltatom meg.
Nyilván mindent probal figyelni az ember,de ha talalsz valami megfelelőt azért kár otthagyni,mert "sok" benne a km......eleve mihez képest,a masik meg ha ez a futás igazolható akkor külön jó.
De sajnos a magyar piacon az a jellemző,hogy hiaba van rendbe egy autó(vezetett szervizkönyv,garantalt km,tenyleg normalis allapot stb)ha 300ezer fölött mutat a km óra akkor senkinek nem kell,mert az egy lehajtott szar,ezért inkább megveszik a nímetektű levedlett,kifejezetten bizniszre behozott szilikonnal agyig fújt a félmilliorol 175ezerre visszatekert órás szarputtonyt,mer' abba alig van km azt nem hajtottak.....
#4 pont ezzel van a baj. Eladják, mert nem akarják kifizetni a nagyszervizt. Aztán meg a 350-et futott is simán tekert.
Nemrég volt itt egy kisbusz, 300 ezer körüli kilométerrel, amit lekérdeztem és 600 ezerrel hozták be az országba 3 éve...
Azért mondják, mert nálunk minden autó 150-200 ezerig van tekerve. Erre mondják, hogy az állapotot is nézni kell, nem csak a futott kilométert.
Nyilván ez nem azt jelenti hogy "vagy-vagy" alapon kell nézni, mert értelemszerűen minden is számít. De adott esetben lehet jobb állapotban egy 250 ezret futott, de karbantartott autó mint egy 150 ezret futott, de széthajtott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!