Miért van benzinszag hidegindításnál (Opel Astra G)?
Figyelt kérdés
Opel Astra G 1.4 Twinport tulajdonos vagyok. Az utastérben nem érezni, de például amikor kiállok valahonnan és kiszállok a járműből, akkor egyből érezhető.
Merre érdemes keresni a hibát? Valami cső repedt el, vagy valami tömítés lehet a gond? Láttam hasonló kérdést, de én sajnos nem tudom megállapítani, hogy honnan jön a szag. Tudom, hogy leírás alapján szinte lehetetlen megmondani, de ha valakinek van tapasztalata/ötlete, hogy merre induljak el, azt örömmel fogadom. Előre is köszönöm a segítséget!
2021. márc. 25. 12:02
1/5 anonim válasza:
Bármi lehet. Az egész üzemanyag rendszert át kell nézni.
3/5 A kérdező kommentje:
#2 automata dúsításra gondolsz? Mert más Astranál hidegindításkor nem szoktam érezni.
2021. márc. 25. 13:37
4/5 anonim válasza:
Lehet valahol kinyomja a benzint a pumpa, elég ha a cső megvan repedve vagy valami tömítés fáradt el. Nálam régen az üzemanyagszűrő csatlakozásnál engedett ki egy picit a benzin valamikor régen. Egyik ismerősöm Calibráján a cső fáradt el, megvolt repedve és ott szivárgott a benzin.
5/5 anonim válasza:
Pedig átkell nézni , ha te nem tudod akkor szerelőhöz vidd.
AZ is úgy indul neki hogy elkezdi nézegetni , találgatja, beinditja, leállítja, alánéz, körbe szagolja és a többi.
Azért persze fizetni kell , lehet sokat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!