Első autónak egy 1990-es Wartburg 1.3 ésszerű vagy már túl régi technológia azon tanulni?
Figyelt kérdés
Egy jó méretű sedant szeretnék, de minél olcsóbban. Tetszenek végülis a régi autók. El tudnám vezetni, ha Yarison meg Opel Astrán vizsgáztam?2021. márc. 22. 21:48
11/21 anonim válasza:
Hat igazabol csak nekimesz egy fanak kb 30al es mar temetnek is.. Arrol nem beszelve hogy mint a legtobb regi auto a trabanttal az elen, kb 80nal tobbel veszelyes menni.
12/21 D. Brasco válasza:
Mit kell azon bővebben kifejteni,hogy egy több mint 30éves,már a kitalálásakor is ócska konstrukció igy 2021-ben max hobbi autónak való,de igazából még annak se......nem hogy napi nyüstölésre.
13/21 anonim válasza:
4.-5. vagyok
Mondjuk városi közlekedésre teljesen alkalmas egy wartburg, vagy akár egy trabant is... 50-60-ig gyorsul annyira, amennyire kell.
14/21 A kérdező kommentje:
Én sem napi 100 km-es utazásokra használnám. Alapvetően a kisvárosban, ahol lakom járkálni, elmenni a helyi boltba. Nagyon elegem van 31 évesen a cipekedésből.
2021. márc. 23. 11:25
15/21 anonim válasza:
Akkor vegyel használt autot... A regi suzuki swifteket kb hozzád vagjak, lehet 50 ezer korul venni annyira semmire nem jo, megis akinek nincs penze jobbra annak tökéletes, felenk minden 3. Embernek ilyenje van. Elvisz mindenhova, hasznaltauton nezd meg. Nagyon olcsók es lehet nem is halsz meg ha veletlenul elutsz egy szarvast..
16/21 anonim válasza:
Olcsóbb egy suzuki swift és jobb is, ha nem szereted magad persze megveheted,
17/21 A kérdező kommentje:
Szarvas a belvárosban?
2021. márc. 23. 12:56
18/21 D. Brasco válasza:
Jajj kérdező,köss már bele mindenbe....egyébként minek jöttél kérdezni,mert jól láthatóan lesharod amit írunk,mert te már réges régen kitaláltad,hogy neked a varnyú kell azt kész.......de tudod,ezzel sincs baj,vedd meg akkor azt legyel vele boldog,aztan majd rájössz....csak minket ne fárassz már itt feleslegesen......
19/21 anonim válasza:
Akkor egy motoros/biciklis belvarosba tessék. Vagy egy oszlop...
Amugy szerintem ez a tragacs tobbe kerulne neked mint egy sima suzuki swift, mar ha azt vesszuk hogy barmi megtortenhet, plusz a mai autoszerelok kozul se nagyon foglalkozna vele senki sem. De amugyis többe kerulne... Irtak mar 50 ezerert kapsz mar swiftet.
20/21 anonim válasza:
Na erre való a legkevésbé. Nem megkönnyíti az életed, hogy ne cipekedj, hanem szerelni fogsz órákat minden bevásárlás előtt, hogy odaérj a Tescoba, majd haza is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!