Ford Mondeo mk5 hybrid vélemények? Ugye toyota hybrid technológia az egész váltóval együtt.
De mégse Toyota.
Fél évig volt és utána eladtuk. Magamnak vettem egy RAV4-et és maradt volna a feleségemnek a Mondeo de néhány hónap után meg váltunk tőle. Nem szerette ő sem.
Tulajdonképpen semmi. Fél év alatt megszoktam, kitapasztaltam az autót és utána 2 hétre nálam volt egy AWD hibrid RAV.
Jobban van összerakva az egész, minőségibb,,jobb a motor, bőven van hely.
Próbáld meg mind a kettőt 2-3 napos tesztvezetésre elvinni. Látni fogod a különbséget.
Én azonnal tudtam hogy a Mondeonak mennie kell.
Ha hybrid akkor a Toyota háza táján keresgélj . Azért a japok nem tegnap kezdtek hybrid autóval foglalkozni és nagyon jó a minőségük .
Nálunk páromnak lett egy hybrid Yaris vásárolva kis távot megy vele , lányunkat viszi óvodában , dolgozni megy meg ide-oda szadgál így lett a Yaris , RAV4 volt még és az avensis amiket néztünk .
Fő családi autónak az én autóm van használva mérete miatt is . Én munkámból adódóan rengeteget utazom így egy 2018-as 170 lóerős dízel euro 6-os Skoda superb kombim van .
Mondjuk , ha éppen szabadságon vagyok vagy éppen csak a környékben van dolgom akkor simán megyek a kis Yarisal is jó kis autó , párom imádja és fogyasztásban is nagyon jó 3.5-4.5 liter közt normál használatban el van azaz hűtés / fűtés megy , világítás , stb azaz nem úgy van használva mint sokan az elektromos autókat használják , hogy minden off , mert akkor a táv kisebb vagy éppen a hybridet fogyasztás miatt .
Nálunk nem a fogyasztás volt a fő dolog , hanem kellet egy kis autó ami biztonságos , csúcs időben is simán lehet vele parkolni azaz nem nagy .
Na es akkor most ontsunk tiszta vizet a poharba;
A mondeo hybrid ugyanaz a technologia mint a toyota hybrid - toluk vette a ford.
Zsenialis egyebkent ez a hajtas.
Valakki itt istenitette a Rav4-et - hat bocs de a tiguan es a kuga is fenyevekkel jobb auto.
Divat lett toyotázni de attol meg nagyon kozepes de inkabb rossz autokat gyartanak europai izlesnek nem felelnek meg - legfeljebb azoknak akiket kicsit sem erdekel a vezetesi elmeny.
12 millioert konnektoros rav4v okos... ja nem!
Persze h nem olyan a vezetesi elmeny mit egy hagyomanyos hajtassal - de itt nem ez a tema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!