A pajzs technológiàs riasztó kívül olcsóbban nincs valami jó autóriasztó megoldàs?
Egy jó elektronikussal tetess rá egy kapcsolót amit csak te tudsz és az is pont megvédi az autódat.
Nekem volt az előző autón amit én csináltattam rá és azt nem tudták volna elvinni, csak trélerrel.
# 3
Szóval akkor hagyjam a francba a riasztót? Casco maradjon? Mert ha úgy nézem azt is hiàba fizettem eddig. Vagy valami GPS nyomkövetőt rakják bele vagy szarjak az egészben?
Pajzs lényege nem a riasztó, hanem a hozzá járó szolgáltatás.
Ha csak védelemre vágysz, építtess be egy rejtett kapcsolót.
Én 3 kapcsolót kötnék be, egyiknek csak bekapcsoló funkciója lenne, arra rákötném a dudát, ha egyszer bekapcsolja ne tudja kikapcsolni, a másik kettő, egyik on egyik off pozicióba indítana, ezt a végtelenségig lehet fokozni, pl 2 duda kapcsoló, 2 másik stb.
3-as esetleg megosztanád egy mai tolvajbanda ezt hogyan oldaná meg?
Ha magadnak csinálod, akkor pár méter kábel és egy mikrókapcsoló kell hozzá. Az üzemanyagpumpa reléjét szokták megszakítani. Ha elviszed valahova 10e körüli összegre számítanék.
Ami nehéz benne, hogy olyan helyre kell tenni a kapcsolót, ami nincs szem előtt, de mégis könnyen hozzáférhető (mert minden leállás után és indítás előtt át kell kapcsolni), illetve a kábeleket minél jobban el kell rejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!