Nagyon szégyellem magam, hogy a jogsihoz 48 óra vezetés kellett. Ez normális?
Figyelt kérdés
Látom, hogy 35 vagy mennyi az ajánlott órászám.
Pedig férfi vagyok, szóval kevesebb illett volna.
27/f
2021. márc. 22. 12:16
11/18 anonim válasza:
Nekem az 53. órán, a 3. vizsgán lett meg a jogsi... Ennek 9 éve.
Azóta volt már 4 autóm, tavaly éreztem úgy, hogy ideje már mást kipróbálni, azóta hajtok egy automatát...
12/18 anonim válasza:
Nekem is nagyon sok óra kellett, mondjuk nekem inkább azért mert a fél város fel volt túrva és alig lehetett közlekedni, így nagyon lassan jött össze a km, illetve az oktató és én is éreztem, hogy inkább gyakoroljak többet, de meg volt az eredménye mert egyből átmentem.
13/18 anonim válasza:
Nem ezen múlik egy ember értéke. Az a lényeg, hogy kitartottál, végigcsináltad, beletetted azt az erőfeszítést, amit neked bele kellett tenni. Mindenki másban tehetséges, nem kell pont neked mindenben a legjobbnak lenni.
14/18 anonim válasza:
Gratulálok, megcsináltad és ez számít, kicsit több önbizalom nem ártana. Vígasztalásul, a mi volt polgink kb. annyi ídős, mint te és a hetedik vizsga kudarc után feladta (a vizsgabiztos is) de szépen tud vigyorogni.
15/18 anonim válasza:
Én harmadszorra mentem át forgalmi vizsgán. Csak az első forgalmi vizsgáig 40 óra felett vezettem le mire vizsgára mert engedni az oktató, annyit bénáztam. A pótórákat már nem is számolom. A vezetésre oktató nélkül éreztem rá, mikor már magamtól jöttem rá a dolgokra. Utána aztán rengeteget vezettem és nagyon megszerettem. Igazi rutint te is egyedül, tapasztalatok útján fogsz szerezni. Azóta teherautóra és buszra is megszereztem a jogsit. Jelenleg busszal koptatom az ország útjait és talán már a milliomodik balesetmentes kilométeren vagyok túl. Te se becsüld alá magad mert döcögősen indult. Vezess, vezess, vezess! Most kezdesz csak igazán tanulni és rutint szerezni. Az oktató mellett vezetgetés csak felkészítés volt.
16/18 anonim válasza:
15/15 Gratulálok, Neked is baleset menteset kívánok!
17/18 anonim válasza:
Én nem éreztem magam túl jónak és magabiztosnak, az oktató mégis elküldött a 30. órán vizsgára, és sikerült. Összességében viszont úgy érzem, bárcsak nekem is 48 lett volna. Sokkal magabiztosabb lennék most, és úgy érzem csomó mindent meg sem tanítottak rendesen. Pl. kézifékes elindulás, parkolás... Most meg semmi önbizalmam nincs.
18/18 anonim válasza:
Előző vagyok, vizsgán is voltak hibáim, a vizsgabiztos azt mondta, hogy ennek ellenére az a benyomása, hogy tudom kezelni az autót, és átengedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!