Nagyon szégyellem magam, hogy a jogsihoz 48 óra vezetés kellett. Ez normális?
Figyelt kérdés
Látom, hogy 35 vagy mennyi az ajánlott órászám.
Pedig férfi vagyok, szóval kevesebb illett volna.
27/f
2021. márc. 22. 12:16
1/18 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Ezen kár rugózni!
Grat neked! Sok balesetmentes kilométert!
2/18 anonim válasza:
Gratula! Baleset mentest, az életben!!!
3/18 anonim válasza:
Ez nem arról szól, hogy mennyi illett volna. Mindenkinek más mennyiségű óraszám kell, hogy BIZTONSÁGOSAN tudjon közlekedni a forgalomban. Megvan és ez a lényeg.
4/18 anonim válasza:
Ez kész katasztrófa ! Én helyedben elbujdosnék !
5/18 anonim válasza:
A jogsiba nem lesz beleírva! Nekem 50 óra kellett. A húgomtól sikítófrászt kapott az oktató, mondván még a babakocsit sem ajánlja neki. A kolléganőm ötödjére ment át.
6/18 anonim válasza:
"Pedig férfi vagyok, szóval kevesebb illett volna" :D - hát, inkább ezért mondatért szégyellném magam a helyedben :D
Nem számít, csak az, hogy biztonságosan vezess!
7/18 anonim válasza:
Majd úgyis csak akkor fogsz tudni rendesen vezetni amikor már néhány 10.000 km-t letudtál, és még akkor is könnyen lehet butaságot csinálni. Szóval csak óvatosan. Azt meg senkit nem érdekel, hogy mennyit ült melletted az oktató.
A negatív sztereotípiáktól meg próbálj meg megszabadulni, bár tudom, hogy könnyű bedőlni a mindenféle központosított uszításnak.
8/18 anonim válasza:
Kb. 45 az átlag, szóval egyáltalán nem kirívóan sok.
9/18 anonim válasza:
Nekem mondta anno az oktatom, hogy van nála egy nő, ő akkor tartott a 68. óránál
10/18 anonim válasza:
Az nem normális, hogy szégyelled magad ilyesmi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!