Melyik benzinkutat használod és miért? Milyen üzemanyagot szoktál tankolni?
Figyelt kérdés
Én az omv-re járok, a motoromba 100-asat szoktam, kíváncsi vagyok, mi róla a véleményetek/ mit ajánlotok.2021. márc. 18. 21:07
41/41 anonim válasza:
Mióta csak én hajtom a kócsit, azóta az csak OMV/100-at látott. Előtte asszony hajtotta és mindig ő tankolta 95-tel és azt is olcsóbb kutakon. A tél közepén vettem át, és azt vettem észre, hogy szebben indult a hideg reggeleken. Amíg főleg ő hajtotta és néha én ültem be, volt olyan hideg reggel, amikor indítás közben is és minden alapjáratnál is a gázt kellett nyomni, hogy le ne fulladjon, a szebb indulás alatt meg azt értem, hogy egyből könnyebben is indult és szebb hangon is indult és mindennemű pedálozás nélkül. Nekem már ez is elég hatás. Még 1-2 tanknyi benzin elautózása után nézem inkább meg, hogy nyert-e fogyasztást, de ha mégse, akkor se bánom mert egyrészt azóta egy picikét gyorsulósabb (az se baj ha ezt érte el ugyanazon fogyasztás árán, ami korábban több padlózásba és nagyobb fogyasztásba került volna), másrészt amit pár sorral fentebb már írtam. Kézikönyv bár 95-öt javasolt, így is tapasztaltam az OMV/100-zal a fent írtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!