Melyik benzinkutat használod és miért? Milyen üzemanyagot szoktál tankolni?
Molnál tankolok mert ott van minusz 10 ft/l kártyám
Sima 95-ös benya mivel eddig is jól megvoltak vele az autóim
Ahol a legolcsóbb. Ez általában a MOL, mert ott van kedvezményem. Bár most nagyon megdrágult a helyi MOL kút, így mostanában az auchannál tankolok.
Én kipróbáltam mindegyik fajtát, prémiumot is és semmi érdemi különbséget nem tapasztaltam, legalábbis az én autómnál.
eddig omv 100-ast tankoltam, mindig ugyanannál a kútnál(melette lakom)
Az utolsó tankolásomnál némi meglepetés ért... alig volt szaga a 100-as benyának(kipufogáskor), és finomabb(mégalkabb) lett az alapjárat.
Lehet, hogy most igazi osztrák benzin volt a kútban?
Előrebocsájtom, hogy le leszek pontozva. Valamiért nagyon felháborító egyesek szemében, amit írni fogok.
Mindig Shellnél tankolok, mindig prémium gázolajat. Ez vállt be,ezért nem látom értelmét a variálásnak. Minden hétvégén ugyan azt az 500 km-es utat teszem meg, egész évben, hóviharban, kánikulában, a tankolásokat mindig vezetem már kerek 10 éve. Így van összehasonlítási alapom. Moltól kivétel nélkül minden esetben jól mérhetően megugrik a fogyasztás. Nem tudom, hogy ezt mi okozza és ócsárolni sem fogom. Akinek bejön használja, nekem nem tetszik! OMV nem lenne rossz, de nagyon "traktoros", keményen kopogós lesz tőle az alapjárat. Pusztán ezért nem szimpatikus. Így maradtam a Shellnél, amivel jól fogyaszt és a motorhang is szépen kisimul. Nálunk eléggé kartelleznek a különböző márkájú kutak. Forintra ugyan annyi mindenhol. Így ez nem szempont. Pontgyűjtögető kártyája is van mindegyik említett hálózatnak. De az igaz, hogy a Shellnek már hónapok óta van a keddi akciója, azóta árban verhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!