Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik benzinkutat használod...

Melyik benzinkutat használod és miért? Milyen üzemanyagot szoktál tankolni?

Figyelt kérdés
Én az omv-re járok, a motoromba 100-asat szoktam, kíváncsi vagyok, mi róla a véleményetek/ mit ajánlotok.

2021. márc. 18. 21:07
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
60%
Dízel autóm van, Mol sima gázolajat kap. Nem volt még ü.a. rendszerrel baj (nem, nem árulnak vizes gázolajat)
2021. márc. 18. 21:47
 12/41 anonim ***** válasza:
68%

Molnál tankolok mert ott van minusz 10 ft/l kártyám

Sima 95-ös benya mivel eddig is jól megvoltak vele az autóim

2021. márc. 18. 21:49
 13/41 anonim ***** válasza:
54%

Ahol a legolcsóbb. Ez általában a MOL, mert ott van kedvezményem. Bár most nagyon megdrágult a helyi MOL kút, így mostanában az auchannál tankolok.

Én kipróbáltam mindegyik fajtát, prémiumot is és semmi érdemi különbséget nem tapasztaltam, legalábbis az én autómnál.

2021. márc. 18. 22:07
 14/41 anonim ***** válasza:
60%
OMV 100, alacsonyabb oktánszámra kopog erősen.
2021. márc. 18. 22:30
 15/41 anonim ***** válasza:
38%
Mikor hol olcsóbb, és csak 100-ast tankolok, nem hiányzik hogy megint szerelőhöz kelljen vinni.
2021. márc. 18. 23:08
 16/41 anonim ***** válasza:
74%

eddig omv 100-ast tankoltam, mindig ugyanannál a kútnál(melette lakom)

Az utolsó tankolásomnál némi meglepetés ért... alig volt szaga a 100-as benyának(kipufogáskor), és finomabb(mégalkabb) lett az alapjárat.

Lehet, hogy most igazi osztrák benzin volt a kútban?

2021. márc. 18. 23:12
 17/41 anonim ***** válasza:
75%
Legtöbbször MOL-nál szoktam, az van a legközelebb, meg literenként 15 Ft kedvezményt kapok a kártyámmal. Ha az egyik közeli város felé járok, akkor ott szoktam, kb. 20 Ft-tal olcsóbb, mint nálunk, illetve ahol van, ott OMV-nél. 100-as benzint szoktam, én úgy érzem, hogy jobban megy vele a kocsi, az se baj, ha csak placebo. Igazából idén több, mint 100 ezret költöttem benzinre úgy, hogy munka/tanulás miatt 1 km-t se mentem, kirándulásokból meg céltalan kocsikázásokból is összejön 8-10 ezer km egy évben, mert a vezetés az egyik hobbim.
2021. márc. 18. 23:18
 18/41 anonim ***** válasza:
83%

Előrebocsájtom, hogy le leszek pontozva. Valamiért nagyon felháborító egyesek szemében, amit írni fogok.

Mindig Shellnél tankolok, mindig prémium gázolajat. Ez vállt be,ezért nem látom értelmét a variálásnak. Minden hétvégén ugyan azt az 500 km-es utat teszem meg, egész évben, hóviharban, kánikulában, a tankolásokat mindig vezetem már kerek 10 éve. Így van összehasonlítási alapom. Moltól kivétel nélkül minden esetben jól mérhetően megugrik a fogyasztás. Nem tudom, hogy ezt mi okozza és ócsárolni sem fogom. Akinek bejön használja, nekem nem tetszik! OMV nem lenne rossz, de nagyon "traktoros", keményen kopogós lesz tőle az alapjárat. Pusztán ezért nem szimpatikus. Így maradtam a Shellnél, amivel jól fogyaszt és a motorhang is szépen kisimul. Nálunk eléggé kartelleznek a különböző márkájú kutak. Forintra ugyan annyi mindenhol. Így ez nem szempont. Pontgyűjtögető kártyája is van mindegyik említett hálózatnak. De az igaz, hogy a Shellnek már hónapok óta van a keddi akciója, azóta árban verhetetlen.

2021. márc. 19. 07:09
 19/41 anonim ***** válasza:
74%
Auchan, mert ott a legolcsóbb, de e5 98, mert régi kocsim van, és kb. Másfél havonta fogy ki egy tank.
2021. márc. 19. 07:15
 20/41 anonim ***** válasza:
38%
OMW, normál gázolaj.
2021. márc. 19. 07:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!