Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik benzinkutat használod...

Melyik benzinkutat használod és miért? Milyen üzemanyagot szoktál tankolni?

Figyelt kérdés
Én az omv-re járok, a motoromba 100-asat szoktam, kíváncsi vagyok, mi róla a véleményetek/ mit ajánlotok.

2021. márc. 18. 21:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
20%
Jajj de bolond vagyok. Elírtam. :D Köszönöm, hogy figyelmeztettél Megmondó kapitány!
2021. márc. 19. 18:25
 32/41 anonim ***** válasza:
51%
Haverhoz járok tankolni, vasuti gázolaj. Eddig nem volt vele gond. Árban verhetetlen.
2021. márc. 22. 13:24
 33/41 anonim ***** válasza:
35%
Azt látom a sok retek proli mindenkit lepontoz aki nem ötezeréé tankol :D
2021. márc. 23. 09:48
 34/41 anonim ***** válasza:
62%

Amúgy nekem mostanában érdekes a fogyasztás.

Eddig 7-8 között megállt. Mindig utána számoltam tankolásnál. Most sima 95-ös benzinnel 9+ literre jött ki pályán pedig nem nyomtam neki. Lementem vidékre, visszafelé már jelzett, hogy tankolni kell.

Céges autó, munkatársaim is erről panaszkodtak, hogy nekik is 9-10 literre nőtt a fogyasztás. Szóval most vagy az autók mennek tönkre egyszerre, vagy a benzinnel van valami.

2021. márc. 23. 09:52
 35/41 anonim ***** válasza:
57%
koronás lett a benzin
2021. márc. 23. 12:21
 36/41 anonim ***** válasza:
67%

Mindig a Shellnél tankolok a sima 95-ösből (miautónk-generációs Swift 1.3). Ennek két oka van. Az egyik az, hogy többnyire Tescóban szoktam bevásárolni, a nagy Tescók mellett pedig többnyire Shell van, azok mellett meg többnyire valami maszek kis autómosó is helyet kap. Minden egy helyen! A másik pedig pusztán pszichológiai: itt a pontgyűjtőkártyádra valódi pénzt kapsz. Azért mondom, hogy pusztán pszichológiai, mert én is tudom, hogy ebből egy liter benzint sem lehet venni belátható időn belül, de azért megmentette egyszer a hazajutásomat az az ~1000 pont a kártyámon, amikor elszámoltam magamat és nem volt nálam se pénz, se kártya. Próbálkoztam már amúgy 100-assal, OMV-vel, meg a többi, meg a többi, és legeslegnagyobb meglepetésemre se a fogyasztás nem csökkent (autópályás 6,5 liter alá hova?), se jobban nem ment tőle az autó (68 LE-vel hogy menne jobban?). Így pedig visszatértem a fenti két érvemhez, és a kör bezárult.

Egyébként beszéltem egy tanfolyamon egy taggal, akiről kiderült, hogy pont a MOL-nál dolgozott. Hogy mi igaz abból, amit mondott, azt természetesen nem tudom, de regéje alapján ugyanaz a benzin van az országban a győri Auchantól és a kisvárdai MOL-ig mindenütt, az adalékolás az egyetlen eltérés köztük; ebben pedig szerinte a Shell benzinje a legjobb.

2021. márc. 31. 10:53
 37/41 anonim ***** válasza:
62%
Egyébként csak kíváncsiságból kérdezem: mi ez a nagy lepontozgatás? Elvileg az volt a kérdés, ki hol tankol, amire -szintén elvileg- nincs se jó, se rossz válasz. Vagy most akkor mégis van? :D (előző voltam)
2021. márc. 31. 10:57
 38/41 anonim ***** válasza:
22%
OMV sveháti a többi battai alapolaj
2021. márc. 31. 12:13
 39/41 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem aki nem azt írta, hogy a legolcsóbbat tankolja annak ment a lepontozás.
2021. márc. 31. 14:49
 40/41 Zsotyesz2 ***** válasza:
52%
Shell 100 ast tankolok eggyenleteseben járnak az autok/motorok. Ifába Shell v power dieselt rakok valamivel nyomatékosabb.
2021. ápr. 6. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!