Melyik benzinkutat használod és miért? Milyen üzemanyagot szoktál tankolni?
eddig 100-ast vettem télen jobb volt sokkal a hidegindítás de mostmár 95 ös lesz két okból: 1. meleg van 2. áprilisra 500 ft lesz literje szóval spórolni kell.
Shell MOL esik útba nem érezni különbséget 1x OMV-t tankoltam akkor kicsit rázott de utána jó volt. Auchanba nem éri meg elmennem oda ut vissza uttal ugyan ott vagyok mint itt a belvárosban. Amúgy az OMV Schwechati finomítótól kapja a naftát az összes többi kút a MOL Százhalombattai telepéről.
MOL, leginkább, mert az esik útba. Dízelt tankolok, minden 3. vagy 4. alkalommal prémiumot, mert abban van tiszító adalék.
Benzinnél is így csinálnám.
kizárólag premium dízelt, benzinben ugyan ezt tenném. olcsóbb fűnyíróba való kb, semmitérő. és shellen szoktam a lakhelyemen, vagy max omv ha épp úton vagyunk valahova. sajnos kis kutakon sok ismerősöm járt már úgy hogy pl rossz üzemanyagot tankoltak a kocsijába, ő nem vette észre, elindult és beállt a motor, nyílván semmi nem lett belőle, motorcsere és a pénz teljes bukó.
most tél végén egyik ismerősöm esetén, szintén nevenincs kúton: vett üzemanyagot a motorba, beleöntötte hogy megnézze hogy műkszik-e a masina meg hasonlók, erre éjszaka belefagyott a tankba az üzemanyag:) a nappaliba tolta be reggel hogy hamarabb kiolvadjon belőle, de még így is sok minden cserés volt a motorban. szerinted mennyire volt vizezve a motor? régen, kb 10 éve tankoltam én is nevenincs kúton, fél óra múlva lomha volt az autó, nem ment, de legalább hörögve járt a motor, szinte már sajnáltam. na én köszönöm de ebből nem kérek:P arról nem beszélve, hogy szar üzemanyagből többet is eszik, tehát alig jössz ki olcsóbban végső soron
Előre leszögezem, hogy nem azért mert "rakéta lesz tőle a gép." Fogyasztásban kb ugyanannyit fogyaszt. Általában omw 100-at. De szoktam a simából is ott tankolni. Màs kùttal nagyon rossz tapasztalatom van.
Auchan, meg valami noname kùt után benzinpumpa beált, meg a trafóim is szétmentek. Cserék után is mivel még volt a tankban az a benzin nagyon durván ingadozott az alapjáraton, volt hogy a pirosnál nyomnom kellett a gázt, mert különben lefulladt. Utàna ahogy rátankoltam a szàzast, gondolom jól átmosódott a rendszer nagyon szépen jár. Azóta sincs ilyen bajom. Szóval én így nyugodtabb vagyok, nem divatból teszem ezt bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!