Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik benzinkutat használod...

Melyik benzinkutat használod és miért? Milyen üzemanyagot szoktál tankolni?

Figyelt kérdés
Én az omv-re járok, a motoromba 100-asat szoktam, kíváncsi vagyok, mi róla a véleményetek/ mit ajánlotok.

2021. márc. 18. 21:07
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
71%
Auchan, Mobil Petrol, Orange, OIl
2021. márc. 19. 08:01
 22/41 anonim ***** válasza:
38%
Régebben toltam neki a 100-ast OMW-nél, most, csak hát akkor olcsóbb volt mint most a sima 95-ös, így most marad az utóbbi. Nagy különbséget nem érzékelek.
2021. márc. 19. 09:22
 23/41 anonim ***** válasza:
73%

eddig 100-ast vettem télen jobb volt sokkal a hidegindítás de mostmár 95 ös lesz két okból: 1. meleg van 2. áprilisra 500 ft lesz literje szóval spórolni kell.

Shell MOL esik útba nem érezni különbséget 1x OMV-t tankoltam akkor kicsit rázott de utána jó volt. Auchanba nem éri meg elmennem oda ut vissza uttal ugyan ott vagyok mint itt a belvárosban. Amúgy az OMV Schwechati finomítótól kapja a naftát az összes többi kút a MOL Százhalombattai telepéről.

2021. márc. 19. 09:57
 24/41 anonim ***** válasza:
64%

MOL, leginkább, mert az esik útba. Dízelt tankolok, minden 3. vagy 4. alkalommal prémiumot, mert abban van tiszító adalék.

Benzinnél is így csinálnám.

2021. márc. 19. 10:44
 25/41 anonim ***** válasza:
26%

kizárólag premium dízelt, benzinben ugyan ezt tenném. olcsóbb fűnyíróba való kb, semmitérő. és shellen szoktam a lakhelyemen, vagy max omv ha épp úton vagyunk valahova. sajnos kis kutakon sok ismerősöm járt már úgy hogy pl rossz üzemanyagot tankoltak a kocsijába, ő nem vette észre, elindult és beállt a motor, nyílván semmi nem lett belőle, motorcsere és a pénz teljes bukó.

most tél végén egyik ismerősöm esetén, szintén nevenincs kúton: vett üzemanyagot a motorba, beleöntötte hogy megnézze hogy műkszik-e a masina meg hasonlók, erre éjszaka belefagyott a tankba az üzemanyag:) a nappaliba tolta be reggel hogy hamarabb kiolvadjon belőle, de még így is sok minden cserés volt a motorban. szerinted mennyire volt vizezve a motor? régen, kb 10 éve tankoltam én is nevenincs kúton, fél óra múlva lomha volt az autó, nem ment, de legalább hörögve járt a motor, szinte már sajnáltam. na én köszönöm de ebből nem kérek:P arról nem beszélve, hogy szar üzemanyagből többet is eszik, tehát alig jössz ki olcsóbban végső soron

2021. márc. 19. 10:55
 26/41 anonim ***** válasza:
0%
utolsó vagyok, nézzétk el a fogalmazási hibákat, az üzemanyag volt vizezve nyílván és nem a motor stb:D de a lényeg remélem átmegy, kb 4 ilyen eset van összesen ami velem/közeli barátaimmal történt, ami nekem elég bizonyíték arra hogy az olcsó üzemanyag sokszor szart nem ér, és én nem kockáztatok, annál jobban vigyázok az autómra-motoromra- biciklimre-mindenemre:)
2021. márc. 19. 10:57
 27/41 anonim ***** válasza:
35%

Előre leszögezem, hogy nem azért mert "rakéta lesz tőle a gép." Fogyasztásban kb ugyanannyit fogyaszt. Általában omw 100-at. De szoktam a simából is ott tankolni. Màs kùttal nagyon rossz tapasztalatom van.

Auchan, meg valami noname kùt után benzinpumpa beált, meg a trafóim is szétmentek. Cserék után is mivel még volt a tankban az a benzin nagyon durván ingadozott az alapjáraton, volt hogy a pirosnál nyomnom kellett a gázt, mert különben lefulladt. Utàna ahogy rátankoltam a szàzast, gondolom jól átmosódott a rendszer nagyon szépen jár. Azóta sincs ilyen bajom. Szóval én így nyugodtabb vagyok, nem divatból teszem ezt bele.

2021. márc. 19. 11:41
 28/41 anonim ***** válasza:
64%
az omw az valami ukrán, vagy román másolata az omv hálózatnak?
2021. márc. 19. 11:50
 29/41 anonim ***** válasza:
71%
Én OMV-re megyek, mert finom a hotdog és a kávé és rendszerint útba esik, de egyébként full mindegy, hogy hol tankolsz, főleg ha 95-ös benzinnel eteted a gépet mint kb. mindenki más.
2021. márc. 19. 15:43
 30/41 anonim ***** válasza:
71%
29, MOL-t akartam írni, de igazából tökmindegy lenne, mindkettő jó.
2021. márc. 19. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!