Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 500-ig nincs más használható...

500-ig nincs más használható megbizhatóbbnak számitó autó csak a Swift?

Figyelt kérdés

Fél éve vettem egy Fabiat hogy jaj az milyen olcsón fenntartható.

200e-t költöttem de még most is heti szinten szaródik el valami..

Tudnátok benzines autót mondani amivel jobban jàrok?

Feltétel, hogy központi legyen meg szervo a többi nem érdekel..

2021. márc. 18. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha már van egy Fabiad szerintem ne add el és vegyél másikat mert az átiratás, biztosítss stb. minimum 150 ezer. Nekünk nem volt semmi gond vele tehát vagy a szerelőd rossz, és akkor válts szerelőt, vagy korábban rosszul bántak a kocsival.
2021. márc. 18. 12:03
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Nézd én 200+ átírásba vettem egy F-astrát nyilván kötelező dolgokat cseréltem,szal mindenestől olyan 300-350 be van eddig illetve bal első taposót kellett kihegeszteni, kb 3-4 éve csak hajtom/olajat cserélek,meg időnként töltök bele ablakmosót, és annyi.

Ismerős 50-ért(igen 50-ért) vett seatot, bal első ajtó csere, meg a kötelező és azóta megy.

Másik ismerős ladázik, neki is hasonló a helyzet ő is 100-körül vette.

Úgyhogy igen én is azt mondom válts szerelőt, vagy ne a legótvarabb alkatrészeket vedd bele.

2021. márc. 18. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

200k szervíz azért így 2021ben nem olyan egetrengetően nagy összeg ám.

Valószínű kínálat aljáról választottál egy leélt darabot.

Ha már "ennyit" rálocsoltál akkor szeritnem használd is egy darabig.

2021. márc. 18. 13:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
szia! 200 összesen egyáltalán nem sok. csak az átíratás lenne 100 körül ha most új autót vennèl. én 1 éve vettem az autómat (1.300.000 ft) és 150 ezret költöttem rá, a vásárlás után szervíz alkalmával, amikor cseréltettem olajat, váltóolajat, benzinszûrõt, levegõszûrõt, pollenszûrõt, olajszûrõt, vízpumpát meg ékszíjat feszítõkkel görgõkkel, vezérlés láncos, azt nem cseréltettem. nincsen szervízkönyve ùgyhogy ezeket mindenképpen cseréltettem a szerelõm tanácsára aki vásárlás elõtt átnézte. ez 1 éve volt, azóta egy olajcsere volt 9 ezer km után, és tankolom. szóval az összes szervízköltség 150 volt, ami muszáj. nem sok a 200. ha most lecserelned az autót akkor mint mondtam 100 az átírás + te is cseréltethetnél még pár dolgot amit vásárlás után illik pl vezérlést meg szûrõket. inkább költs arra, ami már van
2021. márc. 18. 14:01
 5/10 anonim ***** válasza:
nem ngyon
2021. márc. 18. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Én ennyiből vennék egy E11-es Toyota Corollát. Nekem volt 2 évig. A kötelező szervízeken kívül nem költöttem rá.

Egy Fabia átírása + biztosítása miért kerül 150000+ Ft-ba?

Talán úgy lehetne megcsinálni, ha az átírás(kb 50000) 18 évesen, nőként, friss jogsival, éves csekkes befizetést választva.

2021. márc. 18. 14:26
 7/10 anonim ***** válasza:
*kötsz biztosítást.
2021. márc. 18. 14:27
 8/10 A kérdező kommentje:

400-ért vettem

1.4 75 ló

164 e km van benne.

Klima,szervo,központi, 6 légzsák szóval eléggé jól felszerelt ennyiért szerintem.

Igazából nem is azt mondom, hogy nagy összeg a 200e

Mert ebből 110 volt a vételi utáni vezérlés,olaj és egyéb szűrők cseréje.

Inkább az a gondom, hogy nekem mindennap kell autó a munka miatt és amig “áll” az autó az plusz minusz a szervízen felül..

2021. márc. 18. 14:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Az átirás kb 10 ezer körül volt mert az előző kisebb ccm-s autómat összetörték igy arányosan állta a biztositó csak a ccm miatti különbözetet kellett kifizetnem.
2021. márc. 18. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nissan Micra talán
2021. márc. 18. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!