Melyik megbízhatóbb, a G Astra vagy gömbölyű Swift(2005)?
Az a gond, hogy teljesen lényegtelen, hogy 150 ezer km van egy autóban, mert lehet hogy az egyikben nem cserélték rendszeresen az olajat és 150 ezer km alatt szétkopott a motor.
Használt autó ezért rizikós. Próbáld az állapotot figyelni, amelyikre kívülről többet költöttek, pl. volt az ülésen üléshuzat, kulturált a belső tere, nem rohad annyira, arra valószínűleg többet költöttek.
Egy H Astrán a következőket tudod figyelni: a pedálok állapota, a váltószoknya és a kormány kopottsága. A pedálokon alig szabadna ennyi km-nél kopásnak látszania, a váltószoknyán szintén csak kis mértékű kopás látszódhat. A kormány azért kopik, ha utcán állt és sütötte a nap, akkor repedezett, ha garázsban állt, akkor simára kopott leginkább.
Alapvetően elmondható, hogy mindkét autó megbízható, főleg a benzinesek, a szívóbenzines motorokat gyakorlatilag bármelyik autószerelő meg tudja csinálni. Nekem az Astra szimpatikusabb, valamivel kényelmesebb, jobban felszereltebb, manuális klímával érdemes megvásárolni őket.
"Egy H Astrán"
Bocsánat, elírtam. G Astrára gondoltam, de amúgy a leírtak a H Astrára is igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!