Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik Suzuki Swift a megbízha...

Melyik Suzuki Swift a megbízhatóbb?

Figyelt kérdés
Az 1988-2003 között gyártott, vagy a 2005-2010között gyártott?

2017. nov. 20. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:
A régebbi szerintem megbízhatóbb, mert eleve kevesebb olyan dolog van benne, ami elromolhat. Viszont a megbízhatóságra a megtett kilométerek, és eltelt évek is hatnak, szóval amennyivel megbízhatóbb lenne a régi, annyival mégis nyűgösebb már, hiszen jön a rozsda, öregednek az alkatrészek, fáradnak pl. a motortartó bakok. Úgyhogy ha összességében azt nézed, hogy melyik a problémamentesebb, akkor inkább az újabbra szavaznék. De egy jó állapotú régi az még most is kimegy a világból, ez biztos.
2017. nov. 20. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahogy első írja. Csak elmesélem, hogy van nekem egy 20 éves Nokiám, ami mind a mai napig telefon. Ha ma veszel egyet, az a 366-ik napon tönkremegy, vagy nem tudod rajta futtatni az alkalmazásokat.

Az autóknál is hasonló a történet. n magam 40 éve vezetek. Számtalan autóm volt, és sokszor tapasztaltam, hogy az újabb modellek mennyi gyerekbetegséggel küzdenek.

Szerintem,, ha találsz egy egyben tartott, rozsdamentes régi Sviftet, azt válaszd.

2017. nov. 21. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Motorikusan egyikkel sem szokott gond lenni, nem jellemző hogy normál használat mellett meghibásodjon. Egy bontós mesélte hogy kb 10 Swiftből 9 törés vagy rohadás miatt kerül hozzájuk, a motorhibások nagyon elenyészőek. Nekem egyébként az újabb Swift van, előtte 1 évig használtam egy régit, de azzal sem volt gondom, csak a belsején már látszott a 23 év. Az új nekem kényelmesebb, igaz több az extra ezáltal a hibalehetőség is, de eddig nem volt baj vele. Viszont biztonságban sokkal jobb az új.
2017. dec. 18. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!