Melyik Suzuki Swift a megbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Az 1988-2003 között gyártott, vagy a 2005-2010között gyártott?2017. nov. 20. 09:39
1/3 anonim válasza:
A régebbi szerintem megbízhatóbb, mert eleve kevesebb olyan dolog van benne, ami elromolhat. Viszont a megbízhatóságra a megtett kilométerek, és eltelt évek is hatnak, szóval amennyivel megbízhatóbb lenne a régi, annyival mégis nyűgösebb már, hiszen jön a rozsda, öregednek az alkatrészek, fáradnak pl. a motortartó bakok. Úgyhogy ha összességében azt nézed, hogy melyik a problémamentesebb, akkor inkább az újabbra szavaznék. De egy jó állapotú régi az még most is kimegy a világból, ez biztos.
2/3 anonim válasza:
Ahogy első írja. Csak elmesélem, hogy van nekem egy 20 éves Nokiám, ami mind a mai napig telefon. Ha ma veszel egyet, az a 366-ik napon tönkremegy, vagy nem tudod rajta futtatni az alkalmazásokat.
Az autóknál is hasonló a történet. n magam 40 éve vezetek. Számtalan autóm volt, és sokszor tapasztaltam, hogy az újabb modellek mennyi gyerekbetegséggel küzdenek.
Szerintem,, ha találsz egy egyben tartott, rozsdamentes régi Sviftet, azt válaszd.
3/3 anonim válasza:
Motorikusan egyikkel sem szokott gond lenni, nem jellemző hogy normál használat mellett meghibásodjon. Egy bontós mesélte hogy kb 10 Swiftből 9 törés vagy rohadás miatt kerül hozzájuk, a motorhibások nagyon elenyészőek. Nekem egyébként az újabb Swift van, előtte 1 évig használtam egy régit, de azzal sem volt gondom, csak a belsején már látszott a 23 év. Az új nekem kényelmesebb, igaz több az extra ezáltal a hibalehetőség is, de eddig nem volt baj vele. Viszont biztonságban sokkal jobb az új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!