Mi oldja jobban az olajsarat (brigéciolon kívül) a gázolaj vagy a benzin?
Te valami ritka nagy marha vagy. A féktisztító mint foltbenzin? Egy gramm benzin nincs benne. Alkohol az alapja.
Pucolgasd a vackaidat gázolajjal ha ennyi eszed van. A gázolajat a víz sem viszi le. Csak összeszedi a koszt. Szerinted miért retkes a furgonok teherautók tankajtaja? Rácsepeg a gázolaj és összegyűjti a koszt. Még az esővíz sem tudja leoldani.
Ha már ilyen kedvesen megszólítottál, megpróbálom eloszlatni a sötétséget a fejedből.
Itt van egy Motip féktisztító biztonsági adatlapja és a 3. szakasznál megtalálod az összetevőket:
A gázolajjal való mosásról sincs semmi fogalmad, csak fotelszerelőként próbálod meg osztani az észt.
Nem olyan nagy probléma ez, a világ tele van magukat okosnak gondoló tudatlanokkal, itt meg különösen sok van belőlük.
Szóval, nem lógsz ki a sorból.
#12 ma pont az olajsárral szenvedtem, benzinnel sem tudtam rendesen megtakarítani. Ezért az egyik részét inkább hagytam, holnap veszek gázolajat és megpróbálom majd azzal. Bár nem sok reményt fűzök hozzá, azért örülnék ha jobban vinné...
7-es voltam.
Előbb tanulj meg linkelni surmó.
Úgy látom most már magadat minősíted. Talán ha kikapcsolnád az adblockert vagy amit használsz, látnád a linket is okoska.
Magasnyomású kell hozzá! Ha nagyon vastag a sár, előtte kaparni kell vagy a magasnyomásúval leveretni.
A gázolajat hagyd rajta egy ideig (akár fél óra), hogy feloldja a szennyeződést és közben többször is érdemes ecsettel átkenni.
Amikor már az ecsetelés is hozza lefelé a sarat, akkor mehet rá a víz.
Utána sűrített levegővel érdemes lefúvatni a maradék vizet, akkor kevésbé tudnak rozsdásodni a nyers fémfelületek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!