Egy autót (ha a pénz nem számít) át lehet alakítani úgy, hogy hátul is kormányozható legyen?
Figyelt kérdés
Azt mondják ha pénz van, mindent lehet.2021. márc. 16. 00:27
1/17 A kérdező kommentje:
Illetve van olyan márka a Lamborghinin kívül ami újonnan ilyen autót gurít ki a gyárból?
2021. márc. 16. 00:50
2/17 anonim válasza:
Honda 4WS, Renault 4Control, BMW IAS. Nem egy nagy cucc, de egy akármilyen autóba nincs értelme (és közúti használatra nem is lehet) beszerelni, kaszkadőrshowkban látni legfeljebb ilyen agyament átalakításokat.
3/17 anonim válasza:
A kis polák régen tipikusan ilyen autó volt. Tudod mit kellett átalakítani? Ki kellett szedni az első ülést.
4/17 anonim válasza:
Lehet én vagyok a hülye, de ezt hogy értitek? A hátsó kerék legyen kormányozható, vagy a hátsó ülésen is lehessen kormányozni (az első kereket)?
5/17 anonim válasza:
Le vagy maradva kisapám. A Mitsubishi 1990-ben megcsinálta.
6/17 anonim válasza:
Azért ez a kormányozhatóság összességében mindössze pár foknyi elfordulást jelent a hátsó kerekeknél, és a jelenlegi Megane RS-ben is van ilyen, nem kell hozzá egy Lamborghini.
7/17 anonim válasza:
"Renault Megane RS
A negyedik generációs Megane RS 280 lóerős motorral volt szerelve a facelift előtt. A futómű pedig a négykerék-kormányzás egyik legújabb generációját kapta, melynek neve: 4Control. Ennek lényege, hogy 60 km/h alatt a hátsó kerekek 2,7 fokos szöget fordulnak az elsőkkel ellentétes irányba, amivel könnyebben kanyarodik az autó. 60 felett pedig az elsővel megegyező irányba fordul maximum egy fokot, ami pedig a stabilitást növeli a gyors kanyarokban."
9/17 A kérdező kommentje:
Négyes! A hátsó kerék is legyen kormányozható, úgy értendő. Én elhiszem, hogy ennek van értelme, sokszor jól jön szerintem, amit mi nem tapasztaltunk még hétköznapi autóval.
2021. márc. 16. 10:36
10/17 anonim válasza:
Azt mondják, nagyon jó dolog, de szerintem utólag átalakítani bármilyen autót, ami gyárilag nem így jött ki, a valós életben kivitelezhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!