Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy autót (ha a pénz nem...

Egy autót (ha a pénz nem számít) át lehet alakítani úgy, hogy hátul is kormányozható legyen?

Figyelt kérdés
Azt mondják ha pénz van, mindent lehet.

2021. márc. 16. 00:27
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Illetve van olyan márka a Lamborghinin kívül ami újonnan ilyen autót gurít ki a gyárból?
2021. márc. 16. 00:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Honda 4WS, Renault 4Control, BMW IAS. Nem egy nagy cucc, de egy akármilyen autóba nincs értelme (és közúti használatra nem is lehet) beszerelni, kaszkadőrshowkban látni legfeljebb ilyen agyament átalakításokat.
2021. márc. 16. 01:09
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
A kis polák régen tipikusan ilyen autó volt. Tudod mit kellett átalakítani? Ki kellett szedni az első ülést.
2021. márc. 16. 05:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet én vagyok a hülye, de ezt hogy értitek? A hátsó kerék legyen kormányozható, vagy a hátsó ülésen is lehessen kormányozni (az első kereket)?
2021. márc. 16. 05:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Le vagy maradva kisapám. A Mitsubishi 1990-ben megcsinálta.
2021. márc. 16. 07:22
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez a kormányozhatóság összességében mindössze pár foknyi elfordulást jelent a hátsó kerekeknél, és a jelenlegi Megane RS-ben is van ilyen, nem kell hozzá egy Lamborghini.
2021. márc. 16. 08:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"Renault Megane RS

A negyedik generációs Megane RS 280 lóerős motorral volt szerelve a facelift előtt. A futómű pedig a négykerék-kormányzás egyik legújabb generációját kapta, melynek neve: 4Control. Ennek lényege, hogy 60 km/h alatt a hátsó kerekek 2,7 fokos szöget fordulnak az elsőkkel ellentétes irányba, amivel könnyebben kanyarodik az autó. 60 felett pedig az elsővel megegyező irányba fordul maximum egy fokot, ami pedig a stabilitást növeli a gyors kanyarokban."

2021. márc. 16. 08:53
 8/17 anonim ***** válasza:
Nagy paraszt vakítás ez.
2021. márc. 16. 10:29
 9/17 A kérdező kommentje:
Négyes! A hátsó kerék is legyen kormányozható, úgy értendő. Én elhiszem, hogy ennek van értelme, sokszor jól jön szerintem, amit mi nem tapasztaltunk még hétköznapi autóval.
2021. márc. 16. 10:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, nagyon jó dolog, de szerintem utólag átalakítani bármilyen autót, ami gyárilag nem így jött ki, a valós életben kivitelezhetetlen.
2021. márc. 16. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!