Ez tényleg így vagy a jogosítványnál?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, alig bírom már kivárni, hogy elkezdhessem a jogsit, de anyumék megijesztettek. Azt mondták fölösleges 17 évesen elkezdeni ( 16,5 évesen kressz ... ) ugyanis kb 3x annyi vizsgálatra kell elmenni, mint amikor 18 évesen kezded, és hiába tetted le a jogsid pl 17 éves 2 hónapos, nem adják oda rögtön, hanem kb a 18. Szülinapod előtt 2-3 hónappal. Ezt onnan veszik, hogy unokatesóm most tette le a jogsit, kb 18. szülinapja előtt kapta meg 2 hónappal, hiába volt meg minden vizsgája, nem adták ki. Ez igaz?2010. aug. 18. 20:25
11/13 anonim válasza:
Iszonyatos hülyeség. Én 17 évesen tettem le a B-t azóta vezetek is azon. 18 évesen Akorl. és C.
12/13 anonim válasza:
Ha betöltöd a 17 évedet megkaphatod a vezetői engedélyt. Éppen ezért előbb is el lehet kezdeni a tanfolyamot. A 18 év arra vonatkozik, hogy külföldön nem vezethetsz addig.
35/2000 BM rendelet írja elő.
13/13 anonim válasza:
nem feltétlen kell 17évesen elkezdeni.anno én is akkor kezdtem, elsőnek megbuktam, pedig tudtam már 3éve vezetni.
aztán abbahagytam, majd 19évesen újra megpróbáltam.
sikerült.és hálát adtam hogy nem 17évesen tettem le, hisz nem voltam elég érett hozzá.
amúgy annyi a 17évesen szerzett jogsival, hogy ha valami baromságot csinálsz, azonnal elveszik, és sokáig eltiltanak.
amolyan ""próbajogsi"".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!