C+E kategóriás jogosítványnál hogy van ez? Többi lent.
Bocsi hülyén fogalmaztam meg a kérdést,még nem vizsgáztam csak a terveim között szerepel:)
De szerintem annyiban nem mindegy hogy máshogy kell tolatni egy tandemmel mint egy nyergessel.
És mi van akkor ha nem tandemmel tanul az ember?Azzal tolatni szerintem nehezebb de akkor azt hogyan tanulják meg?
hát a tandem és a forgózyámoly nem ugyan az.
a forgózsámolyosnál 2 forgó rész van, a a tandemnél csak egy.
ha tudsz forgózsámollyal akkor a tandem és a nyerges meg se fog kottyanni.
igaz nekem még csak B van, de én is tervezem. tandemmmel megy, igaz nem a legprofibban sokszor kell korrigálni, forgóvan párszor próbáltam...katasztrófa volt számomra, de azt is meg lehet tanulni
utolsó te valamit nagyon félrenéztél...
az elején amit leirtál az igaz, de a végén, 4 kerék, az 5.dik a forgózsámoly...lol lehet az is csak akkor el van forgatva... ennyi erővel a 6. a pótkerék
a félpótos szerelvénynél az autó hátsó tengelyénél van szinte a vonófej, magyarul az autó alá van csatlakoztatva a pót, a tandem pedig az autó után...
igaz még csak 17 vagyok de ha lehet mondani tudom miről beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!