A jogosítványnál a forgalmi vizsga elévül?
Figyelt kérdés
HA már megvan a kresz vizsgám a rutin és a forgalmi is de az elsősegély vizsgám nincs,akkor a vizsgák nem évülnek el?Ráérek megcsinálni az egészségügyet vagy nem?2010. dec. 9. 15:34
1/4 anonim válasza:
Nem értem pontosan mire gondolsz, de jogsit csak akkor kapsz ha megcsinálod az eü vizsgát is, szal ne halaszgasd ha már csak az kell szerintem.
2/4 anonim válasza:
Jajj ne csináld már! 5000 ft körül van az eü vizsga 4000 a kiváltása. Egy tízesből megvan és akármikor kocsibaülhetsz. Szerintem rakd le az eü.-t is még nem emelik azt is....
3/4 A kérdező kommentje:
persze h lerakom már kértem is idöpontod,de az a kérdés h a forgali vizsga két hónapja lett meg és ugye nem évül el?
2010. dec. 10. 19:54
4/4 anonim válasza:
DE JÓ, hogy az emberek nem a kérdésre válaszolnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!