Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hányféle benzin üzemanyag van...

Hányféle benzin üzemanyag van most a piacon?

Figyelt kérdés

Illetve volt az elmúlt években?! Annyira nem vagyok képben a témát illetően, ezért kérdezem.

Van ugye 95-ös, 98-as, 100-as benzin, és ezeknek mindenféle prémium változatai, stb. Milyenek vannak?

Nektek melyik vált be és miért?

Egy 10-15 éves benzinmotoros autóba milyet érdemes tankolni?

2021. márc. 9. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:

10-15 éves autóba 95-ös normál a leginkább kifizetődő, ha kedvezni akarsz neki akkor esetleg 95 prémium.

Egy benzines autónk van, egy Honda Jazz, újkora óta Auchan 95-öt éget, 210e km van benne.

2021. márc. 9. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
102-es benzin is van, de azt nem tudom, hogy lehet-e csak úgy kapni.
2021. márc. 9. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amilyet a kézikönyv ír. Ha 95-öst(ami valószínű), akkor nem éri meg drágábbat belerakni. Auchan 95-öt szoktam én tankolni az enyémbe, semmi baja. Évente egyszer jót tehet egy tank 100-as benya a tisztítóhatása miatt. Tudom most jönnek a lepontozások, mert mindig mikor ezt írom lepontoznak, de én így gondolom és kész.
2021. márc. 9. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet kapni 102-est, két helyen is. Nem tudom pontosan, vagy kétezer, vagy háromezer literje.
2021. márc. 9. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!