Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 8-9 millióért használt prémium...

8-9 millióért használt prémium, vagy egy új civic/golf?

Figyelt kérdés

2021. márc. 8. 22:13
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Használtató aranyszabályom prémiumhoz:

- miden millió mellé rakjál kb. 200 ezret félre a zsebedbe.

Tehát 8 milliós autó mellé rakjál félre kb. 1,6 milliót a rendberakásra... ebből 1-et tuti elköltesz :-) ami megmarad, az ajándék...

- told be egy szervizbe és csináltass meg rajta mindent, ha nem kínai alkatrészekkel rakják rendbe a hibákat és cserélik ki az általános cserélni valókat, akkor egy 8 milliós autót így 5-6 évig simán használhatsz...

- soha ne higgy el az eladónak semmit, hacsak nem tudja produkálni egy neves szerviz visszaellenőrizhető szervizkönyvét... (ekkor is kérdezd meg a szervizt, a szakszervizek vissza tudják igazolni az autón végzett javításokat és karbantartásokat)

nézd meg mik mennek tönkre általában a kiszemelt autón és ellenőrizd le, hogy cserélve volt-e.. ha csak ígérik, hogy a "típushibás" alkatrészek cserélve voltak és nem tudod leellenőrizni, akkor számold inkább hozzá az árhoz ha nem tudod lealkudni...

A legjobb ha olyan kereskedésnél veszel használt autót, aki szakszerviz is és náluk vette az előző tulaj a verdát és oda hordták javíttatni/karbantartani - ilyen esetben szerintem hihető a garanciavállalás komolysága is. - ezekért a darabokért szerintem érdemes egy kis felárat fizetni - számomra ez a használt autó teteje... - ilyen esetben én a prémium használt mellett döntenék... de az útszéli kereskedőnél vásárolt A8-as vagy BMW stb. az zsákbamacska... inkább kicsit drágábbat, de azt olyan helyről mint amit fentebb írtam...

okt. 23. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!