Milyen autót érdemes vásárolni 1.2 millióért?
2007-2009-es autót akarok venni.
2007-es kia ceed amin gondolkozom, de 1,5 millióért kezdődnek a megkímélt autók.
Esetleg érdemes venni egy opel astra g-t? ennyi pénzért már egész jókat lehet venni kevés kilométerrel.
Esetleg 1.2 millioért jobb?
Napi használatra 40-60km
Ha ez a kompakt kategória érdekel, akkor Peugeot 308, Mitsubishi Lancer, Fiat Bravo is a KIA-hoz hasonlóan jó ajánlat.
G Astrát bottal se - akkor már inkább Chevrolet Lacetti, pedig az sem egy csúcs konstrukció.
1.2m kicsit kevés szerintem 2007-2009-es évjáratokhoz. Eléggé a fapad van ott, vagy a lerúgottak.
G-s astrához meg túl sok ez
Akkor mi a legjobb választás?
Kia ceed és opel astra h is mozog ilyen tartományban jó csak kevés és ki kell fogni.
Mit tudtok még ajánlani? opel astra h nem egy rossz ötlet a g helyett
Szerintem nyugodtan vissza mehetsz 1-2 évet még, semmi különbséget nem fogsz tapasztalni, ellenben feljebb válogathatsz a kínálatból.
De ne is legyél ennyire az évjáratra, meg a km-re pörögve. Állapotot veszünk.
Inkább vegyél meg egy 15 éves autót 250.000 km-el, ami látott már pályát is életében, mint egy 10 évest amibe csak városba raktak 60.000 2 millió hidegindítással.
Értem. Benzineset akarok venni. Diesel nem szereti inkább a rövid utakat.
Lehet szét nézek 15 éves autók között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!