Meddig drágul még az üzemanyag?
Figyelt kérdés
Az utóbbi három hónapban, majdnem, hogy hetente volt emelés. Lassan 500 forint felé megy az ára. Csak nekem böki a csőrömet ez az egész?
Meddig hagyjuk, hogy ezt tegyék velünk a Mol és társai?
Szerintetek mit lehet tenni ebben az esetben?
2021. márc. 8. 13:07
11/13 anonim válasza:
Engem is nagyon felbasz.... Virusra meg rálehet fogni , hogy ne mehessünk ki tüntetni se
12/13 anonim válasza:
Én 1000ft/literig nem bánom, legalább letakarodik a sok sarki boltba is kocsival járok, tömjük meg a kirészecskeszűrőzött dízelt, 100 éves de vezet, 50 kilós nő 2 tonnás terepjáróval típusú mazsolák!
Nekem sincs drága autóm, sőt, kb. fél milliót ha ér, de én nem rontom a levegőt ha nem kell!
13/13 anonim válasza:
valóban 50-50 a pro és kontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!