Rádió fejegységet autóban ki tudok cserélni egyedül is, vagy inkább szakemberre bízandó dolog?
Figyelt kérdés
Egy kb. 15 éves jvc rádió van benne, ami csak cd-t vesz be. Se aux, se usb, se bluetooth.
Tegnap vettem egy másik jvc-t, amiben minden van hála az égnek. Viszont nem csináltam még sosem ilyen kicserélést.
Mennyire lehet elrontani? Mennyire egyértelműek a kábelek, hogy miket és hová? Vágjak bele egyedül nyugodtan?
Maga a kábelezéses dolgok nem lennének teljesen újak, mert sok számítógépet szerelgettem már. Csak konkrétan így autóban nem találkoztam még ilyen dologgal.
2021. márc. 8. 09:38
1/4 anonim válasza:
Én kicseréltem minden további nélkül magamnak. Igaz az 2DIN-es volt és típusspecifikus andriod fejegység, de minden ment flottul
2/4 anonim válasza:
Ki tudod cserélni, ha adnak az új fejegyszéghez csatlakozó átalakítókat, vagy pont olyan csatlakozója van, mint az autódnak. Illetve utánanézel miként lehet sérülés nélkül kiszerelni.
3/4 anonim válasza:
Rádió fejegységet autóban ki tudsz cserélni egyedül , vagy inkább szakemberre bízandó dolog?
Na erre válaszolj.
4/4 anonim válasza:
Kitudod, régi jön ki, új megy be, JVC ugyan az, semmit nem kell kötni sehova, csak összedugni. Azt nézd meg, hogy a sárga piros fordítás megvan e az újon, ha nincs, akkor dugd át. KB 2 perc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!