Miután kézbe kaptátok a jogsit mertetek egyedül közlekedni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 19:01
1/12 A kérdező kommentje:
Nagyon vártam már,hogy megkapjam,most meg eléggé bizonytalan vagyok,hogy beüljek és mennyek egyedül.Tudom csak úgy lesz önbizalmam,ha megyek egyedül is.
2020. aug. 11. 19:08
2/12 anonim válasza:
Én nem mertem kezdetben. Mikor még tanultam vezetni, annyira megszoktam, hogy az oktató mellettem van, és semmi hülyeséget nem tudok csinálni, mert akkor ő közbeavatkozik. Egyedül meg kezdetben tökre féltem, hogy hülyeséget csinálok, vagy valami, és ugye akkor már nincs senki ott, hogy segítsen korrigálni a hibámat, hanem teljesen magamra vagyok utalva. Szóval kezdetben a szüleimmel mentem még vezetni, de aztán idővel belejöttem, és már egyedül is tök okés. Idővel jobb lesz. :)
3/12 anonim válasza:
Igaz. Vezesd egyedül, teljesen más érzés, ha valaki okos, tapasztalt Melletted ül. Minél többet vezetsz egyedül, annál magabiztosabb leszel. Ha tudsz, igenis vezess egyedül, először esetleg ne túl forgalmas helyen, aztán egyre 'nehezebb' helyeken. Utána magabiztosabb leszel.
4/12 anonim válasza:
Én igen, bár mikor egyedül elmentem vezetni, egy pillanatban hirtelen elfogott a félelem, de ez csak pár másodperc volt.
5/12 anonim válasza:
Igen vezettem egyedül. Ha már van gyakorlatod úgy, hogy más ül melletted, j ha kicsit egyedül is mész, először rövidebb távokra, kisebb forgalomban. Kell az önbizalomhoz, meg meg kell szoknod, hogy ha váratlan forgalmi helyzet adódik, nincs melletted az oktató, aki korrigál, vigyáz Rád... Először olyanokra gondol az ember, hogy jaj összetöröm a kocsit mit szólnak a szüleim, stb. De nem szabad ráfeszülni, csak normál mértékig. Azért visszakettő-padlógáz-kormányforít-kézifék stílusban sem kell menőzni :)
6/12 anonim válasza:
Nekem muszaj volt egyedul menni, mert nem volt senkim aki jott volna velem.Eloszor ahol lakom es ismerem ott mentem, ott is elhagyott helyen ismerkedtem az autoval. Aztan idovel atmenteem abba a varosba, ahol az oktatasom volt..kesobb mindig kicsit bovitettem h merre menjek.
7/12 anonim válasza:
Természetesen. Egyrészt nem volt mindig mód arra, hogy valaki kísérgessen. Másrészt az engem inkább zavart ha valaki aki mellettem ült, folyton beleszólt abba amit csinálok. Egyedül nagyobb önbizalmam volt.
Sőt, előbb vezettem céges autókat a munkahelyemen, minthogy sajátot vettem volna. Szóval ott sem volt mód arra, hogy egy kollégát mindig mellém ültessenek. Ott csak az volt a kérdés, hogy van-e jogosítványom. Ha van, akkor itt a kulcs, forgalmi, vigyem a Citroen Jumpert ide-oda.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen,nekem is kéne mennem pár helyre,de buszozni nem akarok,hogy van már jogsim,meg kinek szólnék hétköznap is,hogy jöjjön el velem ide-oda.Dolgoznak meg van mindenkinek saját dolga.Köszönöm a válaszokat,beülök aztán alakul és legalább előbb elmulik a félelmem és lesz önbizalmam.
2020. aug. 11. 20:53
9/12 anonim válasza:
Annyi még, hogy amíg nincs rutinod, nagyon figyelj oda, hogy mit csinálsz! Jó, ha megszokott, ismert útvonalon közlekedsz eleinte, ahol előre tudod melyik sávba kell besorolni, mire kell odafigyelni. Mindig használd a tükröket, figyeld a körülötted lévő autókat!
10/12 anonim válasza:
Persze, nekem nagyon jó volt, hogy végre nem szól bele senki semmibe. Sokkal jobb volt így vezetni, engem már nagyon zavart az oktató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!