Szerintetek egyedül képes vagyok rá?
Helló!
Az a helyzet, hogy már régóta szerettem volna motorozni. Kissrácként minden álmom egy S51-es Simpson volt. Ahogy telt múlt az idő, 16 éves lettem, és úgy lettem vele, hogy inkább a nagytesóját, nevezetesen egy ETZ-t vásárolnék. Sikerült is megvennem ősszel egyet 70k-ért. Gondolhatjátok milyen állapotban lehet, kompletten felújításra szorul. Viszont papírjai megvannak, ami nagy érték! Édesapámmal terveztem felújítani közösen, mivel neki autószerelői a végzettsége. Viszont ő nagyon sokat dolgozik, a vírus előtt még maszekolni is eljárt, csak azért hogy minél többet tudjon megadni nekünk. Nem vagyunk szegények, átlagosan élünk, nagybátyám szerint k*rvajól, mindenünk megvan. És pluszba még újítjuk a házunkat is, komplett áramot, fűtést csináltatunk, ami közel 6 millió Forint! Úgy vagyok vele, hogy önerőből, a saját kis zsebpénzemből, egyedül szeretném ezt az álom mocit elkészíteni. Max a motorfelújítás, kábelezés közben kérnék némi segítséget/átnézést aputól.
Szerintetek összejönne?
Képes lennék egy motort összerakni?
16/F
vegyél egy donor motort és láss hozzá
interneten nagyon sok segítséget lehet találni; egy ilyen projekt végére szépen bővíted a technikai tudásodat. Szerintem érdemes belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!