Vajon mennyire gyakori eset itt Magyarországon hogy vezérműszíj csere után nem sokkal elszakad a szíj?
Valaki járt már így?Tapasztalatok?
Annyit tudok hogy ilyen esetben a szerelő a gyártóra mutogat,a gyártó meg a szerelőre úgyhogy kártérítés nem lesz belőle ha az elszakadt szíj tönkre teszi a motort
Vezérműszíj szettet szeretnék cserélni,de nem szeretném azt ha ezzel több kárt okoznék magamnak mint hasznot.Meg ugye van jó pár kontár autószerelő akikben nem lehet megbízni.Tisztelet a kivételnek,mert vannak!Igaz csak egyet ismerek de az is valami,csak ő automata váltó szerelő,nem hinném hogy vezérműszíj cserével foglalkozna
Buda jo keruleteben tisztan lattam, mielott ket auto egymasbament, hogy melyik volt a hibas, a masik csak ment ahogy kell. Az eletveszelyes vezeto egy kopasz hos apuka volt, kirangatta a masikat uvoltve a vezetoulesrol, es ahogy a foldre esett, elkezdte rugni. A masik nem vedekezett, semmit nem csinalt. Mivel jottek emberek, apuka abbahagyta, es egeszen alpari uvoltozes maradt.
Mialatt a rendor kijott es vilagossa valt, hogy apu kisfia es mindenki eletet leszarva elozni akart, ahol nem lehet, igy ket ora utan egy nemes gesztussal a masiknak megutogette a vallat.
Es amig otthon eltem, annyi olyat lattam, hogy ver is folyna, ha nem latna senki, egy agressziv autos miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!