Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Presztízs alapján hogy rangsor...

Rothadó Narancs kérdése:

Presztízs alapján hogy rangsorolnátok az alábbi német autókat?

Figyelt kérdés
Audi - BMW - Mercedes - Opel - Volkswagen
2021. márc. 7. 12:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Én is az Opelt raktam az utolsó helyre. Jól le is lettem pontozva. Hozzáteszem, én is egy K Astrával járok. Nem rozsdás. Mivel nem vagyok milliárdos menő üzletember, és nem is akarom senki előtt annak mutatni magam, csak egy egyszerű alkalmazott vagyok, ez az autó közlekedési eszköznek nekem teljen megfelel. Nyilván nincs akkor presztízse mint a három nagy prémiumnak. Nem egy liga, még az Insignia sem. De úgy látszik ezzel egyesek szemében nagyon felháborító dolgot írtam, vagy szimplán nem értenek egyet és pusztán dislike gombként használják a pontozósdit, ezért lettem lepontozva. Vagy nem tudom...
2021. márc. 7. 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
Audi, BMW, Mercedes nagyjából egy kategória, utána VW, végül Opel.
2021. márc. 7. 16:05
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
Audi, BMW, Mercedes, szinte tök egyforma a beszállító láncuk, tehát ma 2021-ben elmondhatjuk, lényegében ugyanabból az alkatrészhalmazból épülnek fel, csak az egyik összeszerelő üzemen karikák, a másikon propeller, a harmadikon meg csillag van :)
2021. márc. 7. 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
bmw, bmw, bmw a többi nem autó
2021. márc. 7. 20:15
 15/17 anonim ***** válasza:
18%
Mercedes. Das Auto. Ennyi.....
2021. márc. 7. 23:43
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, az európai Ford-ot kihagytad. S a többiek sem említették. Pedig a Fiesta, Focus, Mondeo echte német autóknak számítanak. Germán mérnökök fejlesztették ki őket, Köln-ben van a központ. Ezért Mercedes/ Bmw/ Audi/ Volkswagen/ Ford/ Opel. Ez utóbbi már a francia PSA konszernhez tartozik...
2021. márc. 8. 11:37
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Bayerische Müll Wagen:D
2021. márc. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!