Ilyen típus sem kapható nálunk?
Nagyon szűk piaca van nálunk az autóknak, azt vettem észre. Ami van, azoknak is nagyrésze német. A német uralja a piacot, hogy erőszakkal-e vagy nem, az más kérdés. Itt ez a Toyota is, ami számomra nagyon tetszetős, de szerintem ezt sem lehet kapni, esetleg, ha a szalon behozatná, de az úgy már végképp nem érné meg. Az a baj, hogy a Volkswagen konszern felvásárol minden márkát, aztán azt erőlteti Európára. Nemhiába keres másik piacot magának Japán.
Tehát szerinted a VW konszern miatt nem hozza Európába ezt a típust a Toyota...
Hogy sikerült mindezt kiagyalni, volt hozzá segítség is?
Ja, értem! Nem tudná eladni a Toyota, mert nem vennék meg! És erről a VW konszern tehet. :-)
Lehet, hogy ezt nevezik piaci versengésnek?...
Arra gondolsz, hogy elcsalt károsanyag kibocsátási adatok voltak?
És szerinted az átlag nyugat-európait pl érdekli, hogy hány g co-t nyom ki magából a Passat valójában, mikor a pályán 150es tempomatnál 6l-t eszik?
Nem arról van szó, hogy érdekli-e az embert a károsanyag-kibocsátás, hanem, hogy a Volkswagen hogyan viszonyul az országokhoz, meg hogyan befolyásolja Európa autópiacát.
A kereslet kínálat befolyásolja a piacot. Láttad az árát? 40k dollár msrp, az nálunk adókkal 15 millió forint felett van és egy olyan kocsiról beszélünk ami kisebb, de drágább, mint a rav4.
Szerinted hányat adnának el belőle?
Jobbat kérdezek. Te rav4 hybridet vennél vagy ilyet milliókkal drágábban?
Azt hiszem mindketten tudjuk a választ arra, hogy 15M-ért nem ezt fogja senki venni, hanem inkább egy q5-t vagy x3-t az európai piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!