Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen típus sem kapható nálunk?

Ilyen típus sem kapható nálunk?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon szűk piaca van nálunk az autóknak, azt vettem észre. Ami van, azoknak is nagyrésze német. A német uralja a piacot, hogy erőszakkal-e vagy nem, az más kérdés. Itt ez a Toyota is, ami számomra nagyon tetszetős, de szerintem ezt sem lehet kapni, esetleg, ha a szalon behozatná, de az úgy már végképp nem érné meg. Az a baj, hogy a Volkswagen konszern felvásárol minden márkát, aztán azt erőlteti Európára. Nemhiába keres másik piacot magának Japán.

2021. jan. 29. 12:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Tehát szerinted a VW konszern miatt nem hozza Európába ezt a típust a Toyota...

Hogy sikerült mindezt kiagyalni, volt hozzá segítség is?

2021. jan. 29. 12:59
 2/10 A kérdező kommentje:
1 indoknak szerintem jó. Igen, azért nem, mert a német miatt nincs rá kereslet. Ez ilyen egyszerű. Minden kapcsolódik mindennel az üzleti életben, nem szabad elfelejteni.
2021. jan. 29. 13:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Ja, értem! Nem tudná eladni a Toyota, mert nem vennék meg! És erről a VW konszern tehet. :-)

Lehet, hogy ezt nevezik piaci versengésnek?...

2021. jan. 29. 13:06
 4/10 A kérdező kommentje:
A tengerentúlon milliárdos nagyságrendben volt mérhető a büntetés, amit fizetnie kellett a Volkswagennek az elcsalt dízelmotorok miatt. Még egyénileg is perelhető volt a vállalat. Európában? Itt mi történt? Alig valami. Elnézést kértek, de mellé jelezték azért, hogy kuss van, mert még mindig én vagyok a nagy konszern. Ebből látszik, hogy milyen a német.
2021. jan. 29. 13:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Az erős felé nyal, a gyenge felé fölényes.
2021. jan. 29. 13:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Arra gondolsz, hogy elcsalt károsanyag kibocsátási adatok voltak?

És szerinted az átlag nyugat-európait pl érdekli, hogy hány g co-t nyom ki magából a Passat valójában, mikor a pályán 150es tempomatnál 6l-t eszik?

2021. jan. 29. 14:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy érdekli-e az embert a károsanyag-kibocsátás, hanem, hogy a Volkswagen hogyan viszonyul az országokhoz, meg hogyan befolyásolja Európa autópiacát.

2021. jan. 29. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:

A kereslet kínálat befolyásolja a piacot. Láttad az árát? 40k dollár msrp, az nálunk adókkal 15 millió forint felett van és egy olyan kocsiról beszélünk ami kisebb, de drágább, mint a rav4.

Szerinted hányat adnának el belőle?

Jobbat kérdezek. Te rav4 hybridet vennél vagy ilyet milliókkal drágábban?

Azt hiszem mindketten tudjuk a választ arra, hogy 15M-ért nem ezt fogja senki venni, hanem inkább egy q5-t vagy x3-t az európai piacon.

2021. jan. 29. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogyan befolyásolja? Milyen trógerség már, hogy egy európai gyártó Európának gyárt autót, egy japán pedig Ázsiának. Hihetetlen tényleg 😅😅😅
2021. jan. 29. 19:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem csak Ázsiának. Japánnak van a legnagyobb autópiaca az USA-ban. Nem véletlenül.
2021. jan. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!