Vw Golf IV hibakód 00525 ?
Én abszolut Golf párti vagyok, nekem is volt.
De ha neked nincs 5000 Ft-od hó közepén egy diagnosztikára egy hozzáértőnél, akkor inkább add el a kocsit
Na megszólalt a magyargavallérnemes. :D
Ne haragudj, de ha veled még nem fordult elő, hogy egy váratlan kiadás miatt(pl bekrepált a mosógép) ki van számolva a pénzed a hónapra, akkor az csak anyuéknak köszönhető, nem a te érdemed.
#5: Szerintem az a nulla alatti pénzügyi tudatosság szintje, hogy hónap közepén (nem fizu előtt 2 nappal!), van annyi pénzem, hogy legalább megnézessem az autót fillérekért legalább. Ennyi erővel, ha megfájdul a fogad nem mész el orvoshoz két hétig?
Ok, te tudatos és felelősségteljes vagy. Kifizeted, aztán anyutól úgyis kapsz enni. :)
A sürgősségi ellátás egyébként ingyenes. Nem jó példa.
Az a helyzet, hogy most egy ilyen kategóriájú kocsit bármikor vehetnék, ha az enyém kikönyökölne, de nem felejtettem el hogy honnan jöttem, és azért lássuk be, Magyarországon azért sokaknál adódhat olyan helyzet, hogy nem a diagnosztika áll az első helyen. A nagyonhúdetudatos emberek meg nem 4-es golffal fognak szenvedni, hanem vesznek valami újezresskodátnullkilométerrel.
#7: Megmosolyogtató, amikor valaki csak a saját szintjén tud gondolkozni. Nem anyuéktól kapok enni, magam fizetek mindent már elég régóta, nem csak enni, hanem a tetőt a fejem felett és az autót a seggem alatt is.
(Aki még el mer menni "SZTK" fogorvoshoz az meg is érdemli, mondhattam volna ezer más példát, véletlenül felrúgod a mosógéles flakont, akkor két hétig koszos ruhában jársz? Ugyanaz a szint. Szerintem aki akarja, az érti. De mondhatnám, hogy ha kapsz egy defektet 2 hét betegállományba mész, mert nincs pénz új gumira? /nyilván a nem javítható fajtából/)
Nem kell elfelejteni ki honnan jött, írtam, hogy nekem is volt Golf IV-m, nem is keveset tettem bele. De amikor Golf IV-m volt, akkor is meg tudtam csináltatni, ha valami baja volt (mondjuk nem nagyon volt, de az más kérdés), ahogy a mostanit is meg tudom csináltatni ha baja van. Sőt ráteszek még egy lapáttal, akkor csináltatom az időszakos szervízt, amikor itt az ideje, nem pedig amikor éppen van egy szerencsés hónapom és jut egy kicsi a tesco-s olajra is.
Az meg hogy szerinted csak az a pénzügyileg tudatos, aki bármikor tud venni egy új autót nagyon jól leírja azt az elborzasztó képet, hogy hol tart pénzügyi ismeretekben ez az ország.
“ Megmosolyogtató, amikor valaki csak a saját szintjén tud gondolkozni. ”
Dito.
“ Az meg hogy szerinted csak az a pénzügyileg tudatos, aki bármikor tud venni egy új autót nagyon jól leírja azt az elborzasztó képet, hogy hol tart pénzügyi ismeretekben ez az ország.”
Nem megy az értő olvasás. Összemosod a 2 dolgot.
1 Azt írtam hogy egy ilyen öreget bármikor veszek tartalékba, ha lerohad az enyém (jó az aljalategóriából újat is, de sosem tenném).
2 ironikusan írtam, hogy általában a nagyontudatos mindent tökéletesen csináló emberek járnak újsusukival vagy újskodával, általában mindent jobban tudnak.
Egyébként nem Sztk, hanem Notdienst. De gondolom magyarországon is éjfélkor csak az sztk-s vállal ügyeletet, nem fog a magánorvosod felkelni)
“ véletlenül felrúgod a mosógéles flakont, akkor két hétig koszos ruhában jársz? “
Honnan tudod, hogy nem pont ezért nem akarja kiadni az utolsó fityinget?
Egyébként a hibakód megvan neki. 5000 Ft-ért maximum ez ki tudják olvasni még egyszer. Egy normális diagnosztika, ahol ki is keresik, hogy mi okozza, maximum sufniműhelyben kerül ennyibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!