Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw Golf IV hibakód 00525 ?

Vw Golf IV hibakód 00525 ?

Figyelt kérdés
A kis golfom betegeskedik, na jó nincs úgy még nagy baja de hibakódnak hozza ki a lambdaszondát (00525,00635) vezeték hiba lenne egyáltalán? Mindent átnéztem nem látni sérülést, nincs látszólag baj.. kövi fizuból megy dokihoz de borsos ára lesz nincs rá valami okosságotok? Tapasztalatok? Minél előbb megszeretném csináltatni vagy legalább megnézetni.

2021. febr. 18. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jaaa, hogy te nem is úgy gondoltad, meg ironizáltál... Oké, nincs több kérdésem
2021. febr. 19. 15:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Látom ez is meghaladta a képességeid. Ilyet sem írtam, hogy nem úgy gondoltam volna.

Az ominózus szakasz egy hosszú mondatból áll, amit magamról írtam, meg van egy ironikus kiegészítés, a magukat tudatosnak mindentjobbantudókról.

De ha nem sikerült két mondatot különválasztanod, és az írás stílusából nem jött át semmi, akkor nekem meg több mondanivalóm nincs. :)

Azon azért elgondolkodhatnál, hogy ha a kérdezőnek megvan a hibakód, miért kéne mégegyszer kiolvastatni? Nem kell megválaszolni. Csak magadnak. Este sötétben, ha nem zavar senki.

2021. febr. 19. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
* magukat tudatosnak képzelő mindentjobbantudókról.
2021. febr. 19. 15:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Emberek köszönöm a segítséget! és azért nem kell a másikat lehordani szól ez a tescos olajos balfaroknak, vannak egyéb kiadásaim is igen, de mivel otthon dolgozok, meg van a háztartásba másik kocsi is ezért nem fogok plusz kiadást csinálni hirtelen magunknak, de nyilván mielőbb szerelőhöz akarom vinni majd a kocsit. Gondoltam naívan valakinek volt hasonló esete tud valami okosat mondani.
2021. febr. 22. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!