Baltaarcúu kérdése:
100-as benzin szerintem?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem jobb ez a benzin,rendesen megy tőle a kocsi,harapósabb..fogyasztásilag még nem tudom,de kevésbé ke ll taposni...1.4 8V benzin.Ti mit tapasztaltatok?2021. márc. 2. 17:49
21/26 anonim válasza:
20 Nekem mindig indul kuplungfelemeléssel is. Gázadás nélkül. Sima 95-tel is.
22/26 anonim válasza:
Amióta bejött az e10 95-ös azóta 100-ast tankolok mert régi benzines autóm van. Semmi különbséget nem érzek teljesítményben.
23/26 anonim válasza:
En a d4d Toyotámba csak Maxx Motion-t tankolok, hideginditasnal is kb pöcc-röff, es mivel koros a jarmű az adalekok miatt zeszem.
125-ös kis mociba Shell VPover 100-as, majd 4 hónap allas utan is minimalis küzdelem aran indult, szepen megy.
Mindket jarmű fogyasztasa kb mellekesse teszi az arakat, pedíg a Toyota sokat megy viszonylag (4 ev 130 e km)
Es a benzinnel az alacsonyabb etanol tartalom miatt biztosnsagosabbnak erzem.
24/26 A kérdező kommentje:
Nna...
2021. márc. 4. 11:42
25/26 anonim válasza:
Plqcebo,hogy jobban megy... Talán sportkocsiknál lehet valami halvány különbség a menetdinamikában,de egy régi gyenge szívónál semmi. A tisztító adalék ami benne van az viszont nem rossz dolog.Van 95 ös adalékolt is...jó alternatíva lehet. Nekem 2 éves közvetlen befecskendezéses van,minden 2. tankom 95 ös adalékolt. Hidd el,a 100 astól nem fog jobban menni,kevesebbet fogyasztani.A pénztárcád fog jobban menni :D
26/26 anonim válasza:
Egy régi egyszerű benzin motorba felesleges ilyen drága anyagokat nyomni....most tankoljak egy f astrába majd 500 ft ert ? 26 éve megy simaval gond nelkul.... Auchan benzin tokeletes,Mol terméke az is.De nyomjarok csak a regiekbe,felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!