Baltaarcúu kérdése:
100-as benzin szerintem?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem jobb ez a benzin,rendesen megy tőle a kocsi,harapósabb..fogyasztásilag még nem tudom,de kevésbé ke ll taposni...1.4 8V benzin.Ti mit tapasztaltatok?2021. márc. 2. 17:49
11/26 anonim válasza:
Egy dolgot nem értek.
Ha szerinted ég és föld a különbség akkor mi a f..sznak tetted fel egyáltalán a kérdést?
Hiszen te megmondtad, hogy versenyautó lett tőle az "egynégy" Grande Puntó innentől mi a kérdés?
12/26 anonim válasza:
13/26 anonim válasza:
Egyébként fel nem tudom fogni, mi ez a 100-as benzin elleni kampány az egész interneten, és mégjobban nem értem, hogy a GYIK-on meg a youtube és FB kommentekben is független emberektől ugyanez a 100-as benzin elleni hangulat van. Holott egyértelmű, hogy van nagyon sok motor, ami bizony azonnal jobban reagál a 100-as benzinre, más motorok ugyanúgy mennek vele, nincs különbség.
14/26 anonim válasza:
Tudományosan, laborban, pusztán oktánszám alapján valószínűleg igazuk is van.
A "titkos adalékok" már az olajoknál is jelen vannak 5W30 vs. 5W30. Ezeket meg mérték is laborokban.
15/26 anonim válasza:
Az volt a kérdés, "Ti mit tapasztaltatok?"
16/26 anonim válasza:
Időnként telitankolom 100-assal a rendszer tisztítás végett. Persze, jobb egy lehelettel - de szerintem komoly az árdifferencia és mindig azt rakni bele pedig butaság, hiszen a könyv szerint 95-ösre gyártották. Egyébként sem versenyzek az utakon.
17/26 anonim válasza:
Én sem versenyzek 75 lóval. És ahogy írják, a mért teljesítményt nem is befolyásolja. Habár, ha nem csak a görbék tetejét nézik, akkor lehet hogy mérőpadon is kimutatható.
Nekem leginkább elindulásokkor érződött eddig is, jobb a gázreakció, jobban harap.
Kinek mi a butaság, hadd döntse el maga.
18/26 anonim válasza:
Ja, és a könyv szerint az enyémet 95/98-ra gyártották. 100-ast ezért nem is próbálom.
19/26 anonim válasza:
17 Azért írtam, hogy "szerintem"!!! butaság. Enyém vélemény :). A saját autómra gondoltam.
20/26 A kérdező kommentje:
Igen...induláskor,váltáskor érzem...eddig félig le kellett nyomnom a gázt hogy egyáltalán történjen valami,most elég hozzáérnem...
2021. márc. 3. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!