Én úgy érzem jobb ez a benzin,rendesen megy tőle a kocsi,harapósabb..fogyasztásilag még nem tudom,de kevésbé ke ll taposni...1.4 8V benzin.Ti mit tapasztaltatok?
Azt kell belerakni, amit a kézikönyv ír. Ha 95-öst ír, akkor pénzkidobás annál magasabb oktánszámút belerakni. De persze a placebo nagyon jó tud lenni...
2021. márc. 2. 18:24
2/26 anonim válasza:
"Én úgy érzem jobb ez a benzin..."
Én meg a számoknak hiszek. Ha majd lesznek mért értékeid, amiket össze lehet hasonlítani, tárgyalunk a témáról.
2021. márc. 2. 18:58
3/26 anonim válasza:
Persze, hogy úgy érzed, mert 40 Ft-tal többet fizettél érte.
Ha nagyon kíváncsi vagy, akkor fékpadon le kell méretni, hogy a te autód erősebb lesz-e a 100-astól.
2021. márc. 2. 19:00
4/26 anonim válasza:
Ugyanezt tapasztalom 98-as benzinnel a 95-ösöhöz képest.
Kopogásérzékelős, nem "átkapcsolós" 1.6 8V
2021. márc. 2. 19:02
5/26 D. Brasco válasza:
Jó dolog is ez a placebó......
2021. márc. 2. 19:41
6/26 anonim válasza:
Próbáltad a saját autódon amúgy, vagy eleve elveted az ötleted?
Nekem öreg F Astrám van, már csak 98-ast tankolok, mert 40 liternél engem nem vág a földhöz 1600 Ft különbség. Télen, nyáron minden alkalommal érződött amikor váltottam.
Rábeszélni persze nem akarok senkit.
2021. márc. 2. 20:00
7/26 anonim válasza:
Ha valójában így működne, mindenki tolná ezerrel a kocsiba.
Lehet hoz vagy 0,01 lóerőt így már majdnem megvan a 80 hátszéllel.
2021. márc. 2. 20:19
8/26 A kérdező kommentje:
F.szom placebo....K..ra érezni különbséget.Ég és föld.Grande Punto amúgy,de tökmindegy.
2021. márc. 2. 20:19
9/26 anonim válasza:
8 szelepes sima 1.4-esnél konkrétan 0% erőt ad a 100as. Placebó.
2021. márc. 2. 20:20
10/26 D. Brasco válasza:
Nagyon sokszor nagyon sok helyen megirtak már szakmabeliek stb hogy mi a helyzet ezzel a 100-as benzin mizériával.......de nyilván te a harmatgyenge egykettes ideges 8szelepes vackodnál azonnal érzed a különbséget,mert rögtön megtáltosodik,mindezt úgy hogy kevesebbet fogyaszt....meg mit szoktak még írni ilyenkor az ilyen placebó bohócok?!?....ja igen,könnyebben indul hidegen s stabilabb az alapjárat és szebb a hangja jobban veszi a fordulatot....ja meg az adalék.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!