Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes clk 230 benzin...

Mercedes clk 230 benzin automata. Mennyire megbiztó autók ? Milyen az autómata váltó ? Többi lentebb.

Figyelt kérdés

Tervezek vásárolni egy clk 230at benzinest és automata váltosat.

Nem számit a fogyasztás hiszen csak kimondottan hétvégi autóként hasznám vidéken max havi 1-2hoszabb útra. Mennyire megbizható a motorja ? Milyen a váltója ? Ugy összeségében meilyen autók ?

1.6ért kinéztem egy nagyon jó állapotút de gondoltam ki irom ide hátha valakinek személyes tapasztala is van. Válaszokat előre is köszönöm !

2021. febr. 27. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Én fél év után eladtam, pedig jó állapotban vettem. 1.8-ért vettem, de fél év alatt biztos ellocsoltam rá fel misit.
2021. febr. 27. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért tartalékban legyen egy fél - 1 millád mellé.

(Szerintem fostalicska az összes w210)

2021. febr. 27. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Basszus, en is ezzel szemezgetek, es csak "fotelből" voltak eddig infók, es nem rosszak! Ezek szerint tul megbocsatóva tesz a forma kivülről-belülről (ízles kerdes en oda vagyok erte)?
2021. márc. 4. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!