Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szomszed keritesen (cigany)...

Szomszed keritesen (cigany) kiszoknek a kutyai, bull tipusuak, 3 db. Ma hatalmasat sauzott egy kocsi, ihy is felrelokte az egyiket, de baja nem lett. Higy kezeljuk ezt a problemat?

Figyelt kérdés

Nekunk sem jo, hogy fel nspit kobor allatokkent viselkednek, fel napot pedig otthon toltik.

Oltasaik nyilvan nincsenek

2021. márc. 1. 12:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
De foglalkozik vele, szomszédja. Elég lehet, részvétem...
2021. márc. 1. 15:21
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

10

Szerintem még jól járt a kutyák tulajdonosa.

Én már rég agyonvertem vokna a kutyákat, foleg ha az egyik lányom egy kicsit is veszélybe kerültek volna miattuk.

2021. márc. 1. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Szabad megkéreznem miért a kutyákat vernéd agyon, és nem a gazdáikat?

Erre lettek "nevelve", kerítés meg luxus.

2021. márc. 1. 15:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

20 évvel ezelőtt amúgy kisebb településeken rendszeres volt a kutyafalkák látványa. Ismerek olyan srácot, aki egy életre viseli a nyomát az arcán. Még csak nem is harcikutyák támadták meg.

Érdekes módon azért ezen legtöbb helyen sikerült változtatni, pedig most már a láncontartás is elítélendő.

2021. márc. 1. 15:40
 15/15 A kérdező kommentje:

Itt sajnos még szintén elég gyakori a kóbor falkák látványa.

Szinte csak cigányok eresztik szabadon az állataikat.

Nem harci kutyák, szimpla egyszerű bull kinézetű korcsok, normális őrző védő kutya ellen esélytelenek nyilván, mint pl. egy rottweiler.

Ilyen térdig érőek főként, és nincs merci, csóró putris cigányok

2021. márc. 1. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!