Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Ford márkaszervíz mennyire...

Egy Ford márkaszervíz mennyire drága, egy olaj és szűrőcsere ás egy általános kocsi átnézésnél?

Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ford jellemzően nem tartozik a drága márkaszervizek közé (persze ez is relatív), a gyári alkatrészeik pedig sokszor kifejezetten baráti áron vannak még az utángyártotthoz képest is (tudom, vannak kivételek).
2021. febr. 27. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Most voltam egy szervízbe 25ezer az óradíj,valószínű az dobta meg.
2021. febr. 27. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
A 25 ezres óradíjú az Ford szerviz volt? Mert az elég soknak tűnik...
2021. febr. 27. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
25 ezres óradíj az brutális. Opel szervizbe szoktam a család autóit hordani köztük van 2 Opel, 1 Ford és egy Fiat. Mivel független szerviz is így nekem az Opel esetében 7-10 ezer körül van az óradíj, de rendesek mert nem az időhúzásról híresek és ott percet számolnak munkadíjra tehát ha 40 perc alatt végeznek akkor annyit számolnak el és annyival kevesebb munkadíjat fizetek mert percre pontosan számolnak és 40 percnél nem a teljes óradíjat fizetem ki. Ha az autót ott tárolom mert beadom előző nap és csak másnap vagy harmadnap tudok érte menni meg alapból olyan szervizt kapott ami akár 4-5 óra is akkor szoktak nekem 300 Ft/ nap tárolási díjat kiszámlázni az óradíj mellé de mivel elég sokat járok hozzájuk több autóval és már jól is ismerjük egymást így sokszor ilyenekkel nem terhelnek. Alkatrészt nem mindig tudnak olcsóbban szerezni ha olyan van akkor én szerzek bontottat csak arra semmilyen garanciát nem vállalnak beszerelésit sem.
2021. febr. 27. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:

" de rendesek mert nem az időhúzásról híresek és ott percet számolnak munkadíjra tehát ha 40 perc alatt végeznek akkor annyit számolnak el és annyival kevesebb munkadíjat fizetek mert percre pontosan számolnak és 40 percnél nem a teljes óradíjat fizetem ki."

Ez remélem nem így van, mert ez nettó átqrás. Nekem is Opelem van, a gari miatt az Opelhez hordom szervízbe és az Opelnél is a gyártó írja elő az egyes feladatok elvégzéséhez szükséges munkaidőt és a hivatalos szervizek csak ennyit számlázhatnak ki és ennek tételesen szerepelnie kell a számlán. Amúgy ez kb minden márkánál így van.

Kérdező: az ajánlatkérés ingyenes..

2021. febr. 27. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!