Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel márkaszervizbe éves...

Opel márkaszervizbe éves szerviz meg olajcsere kb mennyi idő szokott lenni amig megcsinálják?

Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 15:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Én most voltam pár hete.

Hetekkel ezelőtt lefoglat, telefonon egyeztetett időpontra mentem, hétköznap délelőtt. Tehát még csak nem is csúcsidőben. Egy olajcsere, pollenszűrő csere és levegőszűrő csere volt 3. éves szervizként.

Bementem a munkafelvételre, megmondtam ki vagyok, miért jöttem. Odaadtam a kulcsot és mondták hogy várjak. Az autó kint állt az udvaron, ráláttam. Kerek egy óra telt el, úgy hogy hozzá se nyúltak. Már azon voltam, hogy szólok, hogy bocsi, de én erre nem szántam rá az egész napot. Mire végre jött a munkafelvevő srác és beállt vele a műhelybe. Perszer közben kétszer le is fulladt vele, kapott rendesen szegény autóban a kettős tömegű lendkerék. :(

Ezt követően további 2, azaz kettő óra alatt sikerült elvégezni a műveletet. Azaz összesen 3 órát vártam rá.

Úgyhogy ezt a (egyik budapesti) márkaszervizt nem ajánlom senkinek. Máshol nem szokott ennyi időbe telni ez. Általában amit írsz az fél, legfeljebb 1 óra szokott lenni máshol.

2021. febr. 13. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!