Melyik A3-as AUDIT ajánlanátok első autónak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Első autónak egy A3-as AUDI-t gondoltam, melyik motort, évjáratot stb. ajánlanátok, illetve vásárláskor mire figyeljek? Köszönöm a válaszokat.2021. febr. 28. 19:30
1/5 anonim válasza:
Mennyit számnál rá, mennyit mennél egy évben stb?
2/5 A kérdező kommentje:
5000 euro a plafon, a munkahelyem 33km-re van, 66km oda-vissza/nap + sportolás miatt elég sokat járok kirándulni, sízés stb, nyaralás.
2021. febr. 28. 19:49
3/5 anonim válasza:
1.9 PDTDI
Elpusztíthatatlan, nem eszik sokat és jól is megy.
Ennyiből meg már nagyon szép, gazdás kocsikat találsz. Arra figyelj, hogy ne rohadjon. Az betegségük sajnos.
Nem tudom, Mo.n laksz-e, ha igen akkor inkább nem importot választanék hanem a magyar piacról egy ellenőrízhető előéletű kocsit.
4/5 anonim válasza:
Elpusztíthatatlan. 🤣🤣🤣
Erről tud a bxe is?
🤡
5/5 anonim válasza:
Nem a 105 lovas változatra gondoltam, ezt elfelejtettem írni.
A 101/116/131 lóerős, első generációs PD-k azok tényleg "golyóállók"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!