Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért lett nagy az autóm...

László 815 kérdése:

Miért lett nagy az autóm fogyasztása?

Figyelt kérdés
Opel astra f 1.4 16v x14xe kb. 10-12liter fogyasztása lett az autónak. Nem rángat, nem füstöl megy mind a 4henger.
2021. febr. 28. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Katalizátorhiba is lehet, és akkor rosszul adagolhatja az üzemanyagot.
2021. febr. 28. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:

#1 Az X14XE az nem 1 lambdaszondás, mint az X14NZ? Mert akkor katalizátor hiba nem lehet, hisz a katalizátor után nincs szonda (ettől még lehet rossz a katalizátor, csak nem befolyásolja a fogyasztást). De lehet, hogy tévedek és van utána is szonda, ez esetben elnézést.

Én ránéznék a vízhőgombára, az elég gyakori okozója a megemelkedett fogyasztásnak. Épp a napokban csináltam egyet maszekba, tulajjal a sufniszerelők már kifizettettek vagy 100 ezret lambdaszonda, injektor, meg mindenféle marhaság cserére, aztán 2 perc volt rámérni a hőgombára és rájönni, hogy az szállt el. 7 ezer volt a csere, emiatt húzták le róla a gatyát is.

2021. febr. 28. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Várj egy picit, mindjárt hozom a kristálygömbömet.

Addig olvasgasd a fotelszerelők, meg a nekemisvoltilyen válaszokat.

Nincs az az isten, aki ennyi infóból látatlanba megmondaná.

2021. febr. 28. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:

#3 Attól még lehetséges megoldásokat adhatunk, nem? Senkinek nem fáj ez szerintem, csak neked, meg a hozzád hasonló savanyújancsiknak.

Amúgy meg ha fotelszerelő vagyok, akkor mi az istennek járok én be nap mint nap melóba? Hát bazmeg szólhattál volna hamarabb, hogy ezt fotelből is lehet.

2021. febr. 28. 18:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Katalizátor nincs rajta! Az elöttem lévő tulaj kivágta. Egyébként úgy útálom ha valaki beszólogat! Miért nem törődnek a maguk dolgával?! Ha tudnak segiteni itt akkor tudnak ha nem akkor nem! Nem kaptam még a szerelőtől időpontot azért kérdezem itt!
2021. márc. 1. 08:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként E10 95 benzint tankolok. Lehet hogy azért fogyasztana annyit?
2021. márc. 1. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!