Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok az automata...

Mit gondoltok az automata váltós autón való tanulásról? Van értelme? Esetleg próbáljam meg manuális váltós autón egy másik oktatóval? Vagy hagyjak fel az egésszel?

Figyelt kérdés
Eléggé magam alatt vagyok. Levezettem 27 órát hagyományos autón, de még mindig nem igazán megy a vezetés..gondolok itt pl. a váltásra, hogy egyes esetekben mikor kell, illetve nem is érzem komfortosan magam az oktatóval. Nem érzek rá a dolgokra, illetve a többfelé figyelésre. Szemmértékem sem acélos. Parkolást, lejtőn való közlekedést nem is vettük még. Felhagytam a vezetéssel 6 hónapja. Vissza szeretnék térni, megpróbálnám mégegyszer, amíg érvényes a kresz vizsgám.

2021. febr. 27. 21:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
azóta mi a helyzet, kérdező?
2023. febr. 23. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!