Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Felujított automataváltó...

Felujított automataváltó mitől üthet váltásnál, mikor nincs terhelés alatt?

Figyelt kérdés
Adaptációs értékek is jók, menet közben szépen vált rántás nélkül, viszont gyorsítás után a gázt elvéve, rántva váltja el a fokozatot.
2021. febr. 26. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg attól, aki felújította? Már csak azért, mert valószínűleg egymaga többet tud a dologról, mint itt mi mind együtt, akik olvassuk ezt.
2021. febr. 26. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert fél munkát végeztek a felújításnál.

Remélem van ré gari.

2021. febr. 26. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű valamit nem jól csináltak a felújításnál. Vidd vissza.
2021. febr. 26. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ütött, és nem akartam elhinni, hogy elrontották. Azt mondta, aki csinálta, hogy még be kell neki járódni.

Egy másik szerelőnél derült ki évek múlva, mikor szimpla olajszivárgás miatt szét lett szedve, hogy bizonyos alkatrészek hiányoznak, illetve rugalmas lemezek olcsó acéllemezzel voltak helyettesítve stb. Egy újabb felújítás után tökéletes lett, és érdekes módon nem kellett bejáródnia.

Azóta tudom, hogy az automataváltónak - ha jó - mindig tökéletesen kell működnie. Aki mást mond, magyarázkodik, az nem ért hozzá és/vagy meg akar vezetni.

2021. febr. 26. 19:30
 5/8 D. Brasco ***** válasza:
100%

Ugy latszik ez a felujitas annyira nem

sikerult.....

2021. febr. 26. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:

álljunk meg egy szóra..azt írod:

....."gyorsítás után a gázt elvéve, rántva váltja el a fokozatot"...

Én harminc éve járok olajos váltókkal..de ha

gyorsítás után visszaveszem az persze hogy nem tetszik neki, mert azt hiszi, vissza kell váltani...és kettőt visszavált ..akkor pedig üt..(ha új a váltó, ha régi)

Jó az a váltó, változtass a lábtechnikán. Próbáld meg öregesen, finoman tolni, hadd higyje, hogy szereted.

2021. febr. 26. 22:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ha manuális módban kapcsolgatok gáz nélkül akkor is ezt csinálja.

2021. febr. 27. 07:19
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor nem tudom...manuális módban miért is?

azért ha lehet, megosztanád a márkát/típust/évjáratot/hengerűrtartalmat?

2021. febr. 28. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!