Nem kell okosabbnak lenni a valtonal. Ha gyorsitani akarsz, a gazt nyomod, ha lassitani akkor a feket, ha meg nem akarod hogy felvaltson mert valami nagyon meredekre akarsz felmenni akkor a L fokozatot vagy barhogyan is hivjak az autodban.
2021. febr. 24. 12:11
2/11 anonim válasza:
A regi hagyomanyos automata nem erzekeli, az ujakat nem tudom.
Az enyem emelkedon nem is indul el ha csak lelepek a fekrol. Sik uton siman kuszik elore.
2021. febr. 24. 12:12
3/11 anonim válasza:
Amugy megallni egyebkent is ugy kell, hogy allsz a feken, automataval es nem automataval egyarant. Indulaskor csak atlepsz a gazra es lenyomod, mivel nem kell a kuplunggal jatszanod nem fogsz hatragurulni.
2021. febr. 24. 12:17
4/11 anonim válasza:
nem kell ügyeskedni; lelépsz a fékről és nyomod a gázt
esetleg kicsit visszagurulsz, de nem gond
2021. febr. 24. 12:38
5/11 A kérdező kommentje:
Első szerintem nem értette a kérdést, az elindulás érdekelt emelkedon
2021. febr. 24. 13:22
6/11 anonim válasza:
Pedig értette.
Nem tudom milyen autó és milyen váltó. De ha van benne visszagurulásgátló, akkor nem fog elgurulni, simán nyomod a gázt és pl. egy DSG úgy csúsztatja a kuplungot ahogy optimális
2021. febr. 24. 14:04
7/11 anonim válasza:
3-as én sosem állok a féken mivel van kézifékem
2021. febr. 24. 15:10
8/11 anonim válasza:
Egy jó automata váltó ha előremenetben van, nem engedi visszagurulni az autót. 18 éve vezetek automatákat is. Még egyikkel sem gurultam vissza.
2021. febr. 24. 19:18
9/11 anonim válasza:
Nem gurul vissza az automataváltós autó, még akkor sem, ha nincs benne visszagurulás gátló.
2021. febr. 25. 00:05
10/11 anonim válasza:
Jól leírták. Nem gurul az sehova.
Lelépsz a fékről, emelkedőn vagy megindul felfelé vagy nem.
De legrosszabb esetben egyhelyben áll. Gázt adsz, elindul.
Ennyi. Nem kell túlgondolni, vagy túlmisztifikálni.
#7-es kommentelőnek külön gratula :D. Minden egyes lámpánál elkezded nyomni a féket lassításhoz, megfékezed az autót nullára, majd behúzod a kéziféket? akkor is, ha 3 másodperc múlva vált a lámpa zöldre? Te is tudsz automatát vezetni, úgy látom... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!