Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kis benzines autóm megtartja...

Kis benzines autóm megtartja az emelkedon az autom?

Figyelt kérdés

1,2-es suzuki.. tegyük fel kihalt helyen gyakorlok.

Féken a labam, nagyon lassan emelem a kuplungot a fogaspontig nezem a fordulatot, ha leveszem a fekrol a labam mindig történni? Lesz elég ereje hogy ne Guruljak hatra vagy lefullad?

2021. jan. 19. 20:03
 1/9 A kérdező kommentje:

Mi fog történni*

És nem hegyre indulok így, enyhébb emelkedő de azért visszagurulos

2021. jan. 19. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Lefullad, csak kupunggal nem tartod meg
2021. jan. 19. 20:07
 3/9 A kérdező kommentje:

Szerintem se, azthittem én vagyok a béna.. nézegettem itt is hogy kell, sokan írtak hogy fogaspontig és utána gaz, de amint lépek a fekrol már fullad is

Úgy szoktam hogy nem Engedem teljesen fogaspontig, azt a kicsit már a gazadassal egyszerre, nyilván minimálisan megmozdul hatra de nem vészes

Meredekre meg marad a kezifek

2021. jan. 19. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Gyakorolni kell, 2 eve van jogsim, 1.4-es benzines autom. Utcank vege kicist lejtos. Elejen sokat gyakoroltam, este 11 utan 😁

Lefulladtam, visszagurultam, porgettem a motort stb.. Ma mar szre se veszem. De gazt kell adni

2021. jan. 19. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Kézifékes elindulást próbáld meg, azzal könnyen el lehet indulni visszagurulás nélkül. Egy idő után menni fog anélkül is. Gáz minden autónál kell elindulásnál, viszont a dízel elnézőbb és van annyi nyomatéka, hogy elinduljon emelkedőn csúsztatott kuplunggal.
2021. jan. 19. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de nem is kell megtartsa.

A kézifékes indulást alkalmazd.

2021. jan. 19. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Használd a kéziféket. Aztán mikor már izommemóriából megy a kuplung fogáspont, akkor már egész meredek emelkedőn is el tudsz indulni úgy hogy azonnal adodna gázt is
2021. jan. 19. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Senki se kérdezte meg mekkora emelkedő...
2021. jan. 20. 07:41
 9/9 anonim ***** válasza:
meg tudja tartani, miért ne tudná, ne szórakozz a 0.8 as matiz 50 lóerővel meg tudja a hármas határhegyen....de mi az h nézem a fordulatszámmérőt? takard le az a bénának való, érezd az autót...ja és szokj rá a kézi fékre sokkal precízebb az indulás de most ki fog pörögni a kerék ha nem száraz a beton
2021. jan. 20. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!