Kis benzines autóm megtartja az emelkedon az autom?
Figyelt kérdés
1,2-es suzuki.. tegyük fel kihalt helyen gyakorlok.
Féken a labam, nagyon lassan emelem a kuplungot a fogaspontig nezem a fordulatot, ha leveszem a fekrol a labam mindig történni? Lesz elég ereje hogy ne Guruljak hatra vagy lefullad?
2021. jan. 19. 20:03
1/9 A kérdező kommentje:
Mi fog történni*
És nem hegyre indulok így, enyhébb emelkedő de azért visszagurulos
2021. jan. 19. 20:05
2/9 anonim válasza:
Lefullad, csak kupunggal nem tartod meg
2021. jan. 19. 20:07
3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem se, azthittem én vagyok a béna.. nézegettem itt is hogy kell, sokan írtak hogy fogaspontig és utána gaz, de amint lépek a fekrol már fullad is
Úgy szoktam hogy nem Engedem teljesen fogaspontig, azt a kicsit már a gazadassal egyszerre, nyilván minimálisan megmozdul hatra de nem vészes
Meredekre meg marad a kezifek
2021. jan. 19. 20:22
4/9 anonim válasza:
Gyakorolni kell, 2 eve van jogsim, 1.4-es benzines autom. Utcank vege kicist lejtos. Elejen sokat gyakoroltam, este 11 utan 😁
Lefulladtam, visszagurultam, porgettem a motort stb.. Ma mar szre se veszem. De gazt kell adni
2021. jan. 19. 20:28
5/9 anonim válasza:
Kézifékes elindulást próbáld meg, azzal könnyen el lehet indulni visszagurulás nélkül. Egy idő után menni fog anélkül is. Gáz minden autónál kell elindulásnál, viszont a dízel elnézőbb és van annyi nyomatéka, hogy elinduljon emelkedőn csúsztatott kuplunggal.
2021. jan. 19. 20:43
6/9 anonim válasza:
Nem, de nem is kell megtartsa.
A kézifékes indulást alkalmazd.
2021. jan. 19. 20:55
7/9 anonim válasza:
Használd a kéziféket. Aztán mikor már izommemóriából megy a kuplung fogáspont, akkor már egész meredek emelkedőn is el tudsz indulni úgy hogy azonnal adodna gázt is
2021. jan. 19. 23:08
8/9 anonim válasza:
Senki se kérdezte meg mekkora emelkedő...
2021. jan. 20. 07:41
9/9 anonim válasza:
meg tudja tartani, miért ne tudná, ne szórakozz a 0.8 as matiz 50 lóerővel meg tudja a hármas határhegyen....de mi az h nézem a fordulatszámmérőt? takard le az a bénának való, érezd az autót...ja és szokj rá a kézi fékre sokkal precízebb az indulás de most ki fog pörögni a kerék ha nem száraz a beton
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!