Szerintem nem. Még simán jöhet lehűlés és havas időjárás.
Én még március végéig fenthagyom a télit.
2021. febr. 27. 13:18
2/9 anonim válasza:
Használattól függ. Ez alatt azt értem ha az autót többnyire nappal használod száraz időben akkor már el lehet gondolkodni a cserén. Én például áprilisig várok ezzel, javarészt azért mert én többnyire hajnalban autózok sokat amikor még lehet talajmenti fagy, enyhén csúszós utak is, és akkor jobb még a téli gumi.
2021. febr. 27. 13:19
3/9 anonim válasza:
Ha ilyen maradna az idő, akkor igen.
De, még bőven jöhet hideg idő.
2 hetet még mindenképp várhatsz a cserével.
2021. febr. 27. 13:20
4/9 anonim válasza:
Tavaly is itt szerencsétlenkedtek egy csomóan a nyári gumival, amikor március 24-én leesett kb. 20 centi hó.
2021. febr. 27. 13:28
5/9 anonim válasza:
Nem, mert senki nem jövőbe látó.
Tavaly március 25-én esett le 20 cm hó, úgy, hogy az egész tél előtte hómentes volt. Semmi nem garantálja, hogy idén kizárt hasonló.
2021. febr. 27. 13:41
6/9 anonim válasza:
Most még nem, csak megerősíteni tudom az előttem írók válaszát.
Elég gyakori, hogy február végén jön egy enyhülés, márciusban pedig még rákapcsol egy utolsót (és nem is enyhe lehűléssel) a tél, még akár a végén is.
Áprilistól érdemes nyárira váltani.
2021. febr. 27. 14:12
7/9 anonim válasza:
Nem
2021. febr. 27. 14:28
8/9 anonim válasza:
2 hétig autokáztok 15 fokban téligumival, de aki négyévszakossal tolja, az ruppótlan fillérbaszó potencionális gyilkos!
Nem vagytok ti kissé álszentek?
2021. febr. 27. 15:51
9/9 anonim válasza:
Én még várnék a nyári gumival, jöhet itt még fagy, egyik nap is oké hogy napközben jó idő van, de reggel munkába menet még télivel is majdnem kicsúsztam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!