Érdemes lenne-e lecserélni vagy sem, használt autó csere kérdésben segítség, vélemények, tanácsok?
Konkrétan nem értem az eladás - csere okát! Van egy nagyon keveset futott autód amit szeretsz és gondolom nagyon keveset használod.
Minek akarod eladni? Ha újat nem tudsz venni, csak használtat akkor nagyon nagy a kockázat mert ha nincs szerencséd akkor kifoghatsz egy betegágyat is!
Gondolom az autót csak városban - faluban, rövid távok megtételére használod nagyrészt! Ebben az esetben teljesen fölösleges és ráadásul kockázatos is a csere!
Ha viszont be tudsz menni a kereskedésbe és megrendelni az újat akkor nyugodtan cseréld le!
A franciák tényleg szar kocsikat csinálnak, ez tény!
De az a baj hogy hiába vennél Japánt mondjuk, nem lehet tudni hogy az előző tulaj hogyan használta...
Tönkre lehet tenni bármelyik autót akár 50 ezer Km alatt is, illetve lehet egy autó hibátlan állapotban 250 ezer Km-nél is amennyiben kímélve volt!
És ez az amit nem tudhatsz előre... Ha az illető 30 ezrenként cserélt olajat és hidegen pörgette minden egyes nap akkor a Japán autóval is csak a baj lesz ezután....
Érted...
Én nem értelek hogy ha jó az autó akkor miért másra hallgatnál.
Ha te tudod hogy semmi baj nincs vele akkor mindegy mit mond néhány gyakorizó.
Nae hogy azt hidd hogy más autóval semmi baj nincs. Olvasgass itt és rájössz hogy a legkevesebb kérdés a francia autókkal van. A kérdések zöme német autókról szól, nagyon sok baj van azokkal is.
Nekem volt suzukim és az se annyira jó mint itt irják. De volt a családban Vw és X 5 is. Na ezekkel aztán nagyon sok a probléma. Sőt már a bmw-től mindenki megszabadult mert nem tudta fenn tartani és mindig lerobbantak vele. Még van a családban koreai is, volt amelyikkel semmi baj de a másik meg ott is szar.
Nekem Peugeot Partner van, de annyira tökéletes hogy ha lehet még harminc év mulva is meg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!