Milyen autóra érdemes lecserélni a jelenlegit a köv. Kritériumok alapján?
most egy suzuki ignisem van, 2003-ból
ugyanilyen paraméterekkel rendelkező autót szeretnék:
-belül tágas legyen
-magasan üljek, jól kilássak, nagy székek legyenek benne
-ne egyen sokat ( a mostanival országúton 6.5-el járok, széttaposva 6.8 volt a plafon)
-bírja ha tapossák (és akkor se egyen sokat)
-menjen is rendesen (a mostani 2-es, 3-asban eléggé prímán megy a 94 lóerős vvt motor a 950 kg-os önsúllyal
-lámpától lámpáig ne kelljen szégyenkeznem
-olcsó autó legyen
-fillérekbe kerüljön az alkatrész, és ne is menjen rajta nagyon semmi tönkre
-ne legyen tele mindenféle xar elektronikával
-ne rohadjon
-ne legyen olajos a motorblokk, lehetőleg porszáraz legyen
Ezek a kritériumaim, amiknek feleljen meg az autó. És újabb legyen, mint a mostani (2003-as).
Sajnos láttam, hogy öreg ignisesek inkább újabb, kevés km-es, de ugyanolyan ignis II-re szokták cserélni a nagyon elhasznált példányokat, de engem más alternatíva is érdekelhet, nem vagyok fanboy
Ja, és ne egye az olajat, vizet. Ne legyen rozsdás, és porszáraz legyen a kocsi mindenhol.
Ha ezek nem így vannak,attól megőrülök
Mivel árat meg mást se irtál, nézd meg ezt.
Ez ha lehet olyat mondani talán fényévekkel jobb mint az ignised.
Minden téren, még fogyasztásba is kevesebbet eszik .
ÁR: 6-800 000 FT
Tehát minél olcsóbban árult autókat keresek.
Még pár évig tudok várni a cserével, addig nyúzom az ignist. Az autó, akkor még autókat gyártottak.
Igények és előítéletek a csillagok között, viszont della az nincs. Tipikus magyar proli...
Járj busszal.
Valóban jót röhöghetsz magadon amiért ilyen csóró vagy.
Annyiból egy jobb robogót tudnál venni.
Mert gondolom még nem láttál hasonló egyterűt hogy milyen és mit tud.
Nincs nagy hely szerinted benne???
Az egyik legnagyobb hely kinálattal rendelkező autó.
Kellemes röhögést!
... és legyen benne minimális km, legyen kívül belül esztétikailag makulátlan, műszakilag kifogástalan és adják oda bagóért!
Én pedig olyan munkahelyet keresek, ahol nem kell dolgozni, sőt be se kell járni, mégis havi milliókat fizet. Szólj ha tudsz ilyet!
Jó keresgélést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!