17 évesen szeretném letenni a jogsit, mit mondtok, ha meglesz, érdemes már rögtön venni valami 4 kerekűt, hogy ne felejtsem el a KRESZ-t?
Természetes olyat, ami 4-5 litert fogyaszt, és olcsó a fenntartása, jó állapotban van.
Én már nagyon szeretnék gurulgatni, van már rá valamennyi pénz, de nem elég. Édesapámnál gyűjtögetem már kb. 5-6 éve a pénzem (kb. 400 ezer van eddig). Igen, elváltak a szüleim. Nemtudom, hogy ki fogja e pótolni valamennyivel az édesapám, elég rossz természetű.
Az biztos, hogy megfogom kérdezni, nem azzal van a gond, hogy nem merem, hanem azzal, hogy beleegyezik e.
Ti mikor vezettetek először, amikor megkaptátok a jogsit?
A jogsiszerzés után 2 héttel vezettem először. A keresztapám ült mellettemmert apukám beteg volt. Pedig minden vágyam az volt, hogy láthassa hogy vezetek de nem teljesült. Mostmeg nem is fog sajnos, hiszen januárban meghalt.
Az ő 24 éves opeljét vezettem először. Öreg autó öreg pedálokkal. Azóta vezettem automata váltós renault-t , és manuális peugeot-t is.
Totál fölösleges azon vitázni, hogy egyedül, vagy felügyelettel vezessen, ha majd jogosítványa, es autója lesz...
Egyenlőre még jogosítványa sincs, sz összespórolt pénze kb a jogosítvány megszerzésére elég, miből vesz autót, és főleg miből tartja azt fenn, ha nincs állandó keresete?
Ezek az aktuális kérdések, az, hogyan kezdjen el vezetni, még nagyon távoli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!