Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 17 évesen szeretném letenni a...

17 évesen szeretném letenni a jogsit, mit mondtok, ha meglesz, érdemes már rögtön venni valami 4 kerekűt, hogy ne felejtsem el a KRESZ-t?

Figyelt kérdés

Természetes olyat, ami 4-5 litert fogyaszt, és olcsó a fenntartása, jó állapotban van.

Én már nagyon szeretnék gurulgatni, van már rá valamennyi pénz, de nem elég. Édesapámnál gyűjtögetem már kb. 5-6 éve a pénzem (kb. 400 ezer van eddig). Igen, elváltak a szüleim. Nemtudom, hogy ki fogja e pótolni valamennyivel az édesapám, elég rossz természetű.

Az biztos, hogy megfogom kérdezni, nem azzal van a gond, hogy nem merem, hanem azzal, hogy beleegyezik e.

Ti mikor vezettetek először, amikor megkaptátok a jogsit?

2021. febr. 25. 19:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem 17 évesen 2 autóm van, napi 60 km-t vezetek... mondjuk van is saját keresetem. Ennyiben jó a koronavírus miatti korlátozás, suli mellett is tudok dolgozni. Igaz, a B kategótiám még csak fél éves, de 3 éve van Am és 1,5 éve A1 kategóriám. Meg most kezdtem a C kategóriás elméletet.
2021. febr. 26. 05:52
 12/16 anonim ***** válasza:
17 évesen nehezen lehet elkezdeni a C elméletet, mert ahhoz 18-nak kell lenni. :)
2021. febr. 26. 09:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Néda, első olyan dolog amit jogsiszerzés illetően rosszul tudtam. LoL ahova jártam autóssuli ott 18 volt kiírva a C-re most néztem és nem 17 és fél évesen. Szórri.
2021. febr. 26. 09:40
 14/16 A kérdező kommentje:
9-es. Tudom, hogy még nem vagyok felnőtt, kiskorú vagyok. De! Nem gyerekes a gondolkodásom! Ha valaki nincs képbe valamivel, annak már gyerekes a gondolkodása? Nem akarok feszültséget generálni, csak választ akartam kapni, elolvastam mindenki szemszögéből a válaszát, átgondolom még. Köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítettetek!
2021. febr. 26. 10:21
 15/16 anonim ***** válasza:

A jogsiszerzés után 2 héttel vezettem először. A keresztapám ült mellettemmert apukám beteg volt. Pedig minden vágyam az volt, hogy láthassa hogy vezetek de nem teljesült. Mostmeg nem is fog sajnos, hiszen januárban meghalt.

Az ő 24 éves opeljét vezettem először. Öreg autó öreg pedálokkal. Azóta vezettem automata váltós renault-t , és manuális peugeot-t is.

2021. márc. 4. 05:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Totál fölösleges azon vitázni, hogy egyedül, vagy felügyelettel vezessen, ha majd jogosítványa, es autója lesz...

Egyenlőre még jogosítványa sincs, sz összespórolt pénze kb a jogosítvány megszerzésére elég, miből vesz autót, és főleg miből tartja azt fenn, ha nincs állandó keresete?

Ezek az aktuális kérdések, az, hogyan kezdjen el vezetni, még nagyon távoli.

2021. márc. 4. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!