Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.4 Dacia Logan klímával ?

1.4 Dacia Logan klímával ?

Figyelt kérdés

Nagy álmom egy Toyota Prius 3 , de nincs annyi pénzem. Viszont kéne valami autó. Ma a Totalcar műhely pnr-ben volt egy 1.4 Mcv Logan, nem volt benne szervó sem, de momdták az 1.4 motor az jó.

Gondolkodok , nézem a hahu-t 600-800 ezer környékén már kapok klímásat. Ez nagyon kecsegtető, 70 ezerért veszek bele utólagos tempomatot és klímával, tempomatal lehet mosolyt csal az arcomra a kocsi.

De! Kényelmes lehet hosszú távon? Mert ha lenne normális autóm ( most egy olajkályha Swiftem van, zabálja az olajat a kis benzines.. ) mindenhova mennek hétvégén. Engem nem zavar a szélzaj ha van saját zene. :) Merjek ilyet venni? Nem tudom mi az a vezetési élmény, alig mentem el a városból eddig a pár év alatt, nem mertem, nem üzembiztos így az autó.

2021. febr. 18. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Annyi pénzből autót is vehetsz.

Mondjuk egy Cliot

Francia kényelmes ülések.

1.4 95 ló

Bőven elég a kis kasztnihoz.

Van klima teljesen elfogadható menetzaj

2021. febr. 18. 23:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább Suzukit
2021. febr. 19. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is azt mondanám, hogy annyi pénzből inkább egy 3-4 évvel idősebb de normálisabb autót vegyél. Annyival nem olcsóbb mint amennyivel rosszabb.

Klímás Skoda Fabiat lehet venni ennyiért.

2021. febr. 20. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!