Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek Cegléd...

Milyen autót vennétek Cegléd - Budapest távolság megtételére?

Figyelt kérdés

Hetente 3* Kell bemenni, a többi home office.

Körülbelül 85 kilométerről és 1 óra 5-15 percről van szó...

Tudom, hogy a vonat sokkal praktikusabb (bár lassabb is) de nem érdekel...

Nem jöhet szóba!

A keret 1,300,000 forint.

Az égvilágon semmit nem értek az autókhoz... Jogosítványom is csak most lesz.

23/f

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. febr. 12. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Pesten van hol parkolnod? Milyen napszakban kell venned?

Én egy régi Yarist vennék...

2021. febr. 12. 15:07
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Van hol parkolni, igen...

Hajnalban mennék be Budapestre, 4:30 körüli indulással vittek be néhányszor innen, egy 20+ éves autóval és elég pontosan beértem.

Nem volt nagy probléma a forgalommal...

Vissza 15 óra körül indulnék onnan, az már lehet kicsit problémásabb a forgalom miatt, visszafelé még csak vonattal jöttem, úgyhogy nem tudom.

2021. febr. 12. 15:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért Yarist vennél? Amúgy köszi a választ, ment a pont, de indokok is érdekelnek...
2021. febr. 12. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Ha jól számolom, ez hetente minimum 500 km. Ekkora futásteljesítménynél megéri a diesel, még akkor is ha ezt-azt javítani kell rajta.

Ha csak egyedül vagy, akkor valami kisautó is elég, pl. egy Polo, Corsa, Punto, ilyesmi.

2021. febr. 12. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:
7%
A Toyota híres a tartósságáról és a megbízhatóságáról. Aztán mivel sokat mész jobb egy kisfogyasztású kisautó. Így is a gatyádat is üzemanyagra fogod költeni.
2021. febr. 12. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Astra h 1.6 116le, 6 liter átlag fogyasztás, olcsó alkatrészek, 5 csillapos törésteszt, rozsda nem jellemző. Szíjas vezérléscsere 150e km-nél.

Nissan note/qashqai 1.6 megbízható láncos motor, vezérlés sokat kibír, rozsda szintén nem jellemző, note 4 csillag qashqai 5 csillagos törésteszt. Fogyasztás átlag 6,5 liter. Nem versenygép, de nagyon megbízható konstrukció és szintén fillérekért van hozzá alkatrész.

2021. febr. 12. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
swift
2021. febr. 12. 18:55
 8/9 Pupusz ***** válasza:
0%
Én is a Yarist ajánlom, 1,3-ból kapsz 2008 körülit is. Megbízható, jó állapotúak vannak, könnyű vele parkolni, kis fogyasztású. Sokan dicsérik.
2021. febr. 17. 07:32
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Na és melyik motorral? Mert nem mindegy hogy 1.33 vagy 1.0. 1.33 legendásan olajzabáló pl.
2021. febr. 17. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!