Milyen autót vennétek Cegléd - Budapest távolság megtételére?
Hetente 3* Kell bemenni, a többi home office.
Körülbelül 85 kilométerről és 1 óra 5-15 percről van szó...
Tudom, hogy a vonat sokkal praktikusabb (bár lassabb is) de nem érdekel...
Nem jöhet szóba!
A keret 1,300,000 forint.
Az égvilágon semmit nem értek az autókhoz... Jogosítványom is csak most lesz.
23/f
A válaszokat előre is köszönöm!
Pesten van hol parkolnod? Milyen napszakban kell venned?
Én egy régi Yarist vennék...
Köszi a választ! Van hol parkolni, igen...
Hajnalban mennék be Budapestre, 4:30 körüli indulással vittek be néhányszor innen, egy 20+ éves autóval és elég pontosan beértem.
Nem volt nagy probléma a forgalommal...
Vissza 15 óra körül indulnék onnan, az már lehet kicsit problémásabb a forgalom miatt, visszafelé még csak vonattal jöttem, úgyhogy nem tudom.
Ha jól számolom, ez hetente minimum 500 km. Ekkora futásteljesítménynél megéri a diesel, még akkor is ha ezt-azt javítani kell rajta.
Ha csak egyedül vagy, akkor valami kisautó is elég, pl. egy Polo, Corsa, Punto, ilyesmi.
Astra h 1.6 116le, 6 liter átlag fogyasztás, olcsó alkatrészek, 5 csillapos törésteszt, rozsda nem jellemző. Szíjas vezérléscsere 150e km-nél.
Nissan note/qashqai 1.6 megbízható láncos motor, vezérlés sokat kibír, rozsda szintén nem jellemző, note 4 csillag qashqai 5 csillagos törésteszt. Fogyasztás átlag 6,5 liter. Nem versenygép, de nagyon megbízható konstrukció és szintén fillérekért van hozzá alkatrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!